brooke shields emmy
Divertisment

Brooke Shields imbracata intr-o rochie fucsia fara umeri pe covorul rosu de la editia 60 a premiilor Emmy. GEtty Images

Fiica cea mica a lui Brooke Shields mosteneste frumusetea mamei ei. Cum arata Grier

Brooke Shields a fost surpinsa pe strazile din New York alaturi de sotul si fiica ei cea mica. Grier, de 13 ani, a fost pozata de paparazzi alaturi de o prietena, inainte de a lua pranzul impreuna cu parintii ei celebri.

Desi are o varsta frageda, adolescenta este una dintre cele mai mari sustinatoare ale mamei sale si, impreuna cu sora ei, o incurajeaza pe Brooke sa fie mai indrazneata pe retelele de socializare.

Shields a povestit ca, desi isi lucreaza corpul, nu publica imagini care sa ii scoata in evidenta progresul. Fiicele ei ii atrag atentia asupra acestui fapt.

"'Mama, faci atat de mult sport, de ce nu postezi niciodata', ma intreaba. Dar mi se pare ciudat sa postez daca imaginile nu fac parte dintr-un pictorial sau o campanie. Ele insista ca e bine sa fiu vazuta si in costum de baie si mi-au dat increderea sa fiu mai indrazneata", a povestit Shields.

De cealalta parte, actrita de 54 de ani incearca sa faca tot posibilul sa le insufle fiicelor ei adolescente incredere in ele insale: "Corpurile lor sunt atat de importante pentru ele asa ca sunt mereu foarte atenta la modul in care fac referinta la siluete de fata cu ele."

"Incerc sa sarbatoresc diferentele dintre corpurile lor si sa le invat ca frumusetea nu are o singura forma sau o singura dimensiune", a adaugat Brooke.

Fosta vedeta a campaniei publicitare Calvin Klein a mai spus ca isi doreste ca fiicele ei sa se ridice in fata lor si sa uite de placerea oamenilor din jurul lor.

In ciuda unui nou val de supermodele care iau cu asalt lumea modei, fiice ale fostelor mari vedete din industrie, atat Rowan, cat si Grier stau departe de ochii publicului.

"Fiicele mele sunt cu atat mai mature decat eram eu la varsta lor, mai increzatoare. Au aceeasi incapatanare si forta pe care le aveam si eu, dar stiu sa faca fata provocarilor din ziua de azi mai bine. Sunt geloasa pe ele din acest punct de vedere, dar si foarte mandra fiindca stiu ca am contribuit la cresterea lor", a spus Shields.

De-a lungul carierei sale, Brooke a fost deschisa in legatura cu problemele pe care le-a avut din cauza ca a devenit celebra la o varsta frageda.

Crescuta practic la Hollywood, a declarat de mai multe ori ca nu isi doreste ca fiicele ei sa ii calce pe urme si ca nici nu si-ar dori ca ele sa isi faca o cariera in Cetatea Filmului.

Foto: Getty & Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri