Ireland, fiica lui Alec Baldwin, s-a tuns periuță
Divertisment

Ireland, fiica lui Alec Baldwin, s-a tuns periuță / Getty Images

Fiica lui Alec Baldwin și a lui Kim Bassinger, schimbare de look. Ireland s-a tuns periuță: ”Mă simt mai frumoasă ca niciodată!”

Ireland, fiica lui Alec Baldwin și a modelului Kim Basinger, a optat pentru o schimbare de look radicală, ce i-a uimit pe prietenii virtuali. Mai exact, tânăra de 26 de ani s-a tuns periuță și s-a vopsit blond platinat, iar apoi a făcut publice câteva fotografii pe rețelele sociale.

În imaginile respective, tânăra și-a etalat noul look și s-a arătat mândră de schimbare.

Citește și: Fiica lui Alec Baldwin și a modelului Kim Basinger, reacție neașteptată după ce Hilaria a anunțat că e însărcinată: ”Nu-mi pasă!”

”Nu-mi spune că n-o voi face, pentru că o voi face.”, a scris modelul în vârstă de 26 de ani în dreptul fotografiilor în care și-a etalat look-ul, dezvăluind, de asemenea, că hairstylistul Hannah Bonetti i-a îndeplinit dorința de a renunța la părul lung.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, tânăra a făcut public și un videoclip în cadrul căruia și-a etalat tunsoarea nouă, acesta fiind însoțit de un mesaj motivațional: ”Fă lucrurile care te sperie. Fă acele lucruri pe care credeai că nu le vei face niciodată.”, a mai spus ea.

Ireland, fiica lui Alec Baldwin, schimbare de look

Citește și: Ireland Baldwin, criticată de fani pentru că și-a făcut o operație estetică: „Ești prea tânără și prea frumoasă ca să faci asta”

Totodată, ea a mărturisit că părul ei a fost deteriorat de-a lungul anilor din cauza vopsitului și coafatului intens, mai ales că ea lucrează ca model de la vârsta de 17 ani.

”Întotdeauna mi-am dorit să fac asta, însă mereu mi-a fost teamă. Acum nu-mi mai pasă de ce cred ceilalți, mă simt mai frumoasă ca niciodată.”, a mai mărturisit ea.

Ireland Baldwin seamănă perfect cu mama ei, Kim Basinger

Ireland pare că a moștenit trăsăturile fizice ale mamei și stilul tranșant al tatălui său. La un moment dat, a răspuns dur criticilor primite pe rețelele de socializare: "Asta sunt, te mulțumești cu mine sau nu. Nu mă mai arăta cu degetul pe motiv că sunt prea albă ori nu sunt slabă ca o scândură. Nu am de gând să petrec ore renunțând la autenticitatea mea cu ajutorul Photoshop-ului. Nu am de gând să îmi reproșez că nu arăt ca altcineva. Îmi iubesc fiecare formă".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri