Katherine și Arnold Schwarzenegger/ Profimedia
Divertisment

Katherine și Arnold Schwarzenegger/ Profimedia

Fiica lui Arnold Schwarzenegger are o siluetă de invidiat. Katherine a apărut pe Instagram doar în lenjerie intimă

Fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine Schwarzenegger, și-a surprins fanii cu o nouă postare pe contul său de Instagram în care apare doar în lenjerie inimă. Tânăra în vârstă de 33 de ani are o siluetă de invidiat, lucru care nu a putut trece neobservat. 

Actuala soție a actorului Chris Pratt a postat un carusel de imagini din vacanță, fiind atât cu cei doi copii ai lor, cât și cu peisajul spectaculos. Printre fotografiile postate de Katherine se numără și cea în care scriitoarea poarte doar un sutien negru și o pereche de bikini cu talie înaltă asortați. Aceasta și-a expus fără rețineri abdomenul plat și decolteul generos, având părul prin într-un coc lejer, semn că abia ieșise din duș. 

Katherine Schwarzenegger/ Foto: Instagram
Katherine Schwarzenegger/ Foto: Instagram

Citește și: Imagine rară cu fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger. Katherine, alături de cei doi copii: "Încerc să fiu o mamă cool"

Fotografia realizată în oglindă o arată pe Katherine fără pic de machiaj, lăsându-și tenul natural, în timp ce zâmbea ca un copil. 

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au căsătorit pe 8 iunie 2019, în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc la ferma San Ysidro în Montecito, California.

Citește și: Cum arată fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger, la patru luni de când a devenit mamă

În vara anului 2020, pe 10 august, ei au devenit părinții unei fetițe, Lyla. Pentru Katherine, autoarea cărții „The Gift of Forgiveness”, a fost primul copil, în timp ce soțul ei mai are un băiat pe nume Jack, în vârstă de 7 ani, născut în timpul căsniciei cu Anna Faris. Ulterior, la doi ani distanță, cei doi au întâmpinat-o pe cea de-a doua lor fiică, Eloise. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri