Katherine Schwarzenegger Hosts Galentine's Day Glow With Biossance
Divertisment

Katherine Schwarzenegger. Getty Images

Imagine rară cu fiica cea mare a lui Arnold Schwarzenegger. Katherine, alături de cei doi copii: "Încerc să fiu o mamă cool"

Katherine Schwarzenegger este o mămică fericită. Fata cea mare a lui Arnold are două fiice adorabile împreună cu soțul ei, starul din franciza Jurassic World, Chris Pratt. 

Zilele acestea, Katherine a postat pe Instagram o imagine rară, în care apare alături de fiicele ei, Lyla (2 ani) și Eloise (7 luni), după ce și-au asortat ținutele: „Încerc doar să fiu o mamă cool și să mă potrivesc cu fetele mele.”, a scris ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe lângă fiicele sale, Chris Pratt mai are un băiat de 10 ani, pe nume Jack, cu prima sa soție Anna Faris, de care s-a despărțit în 2017.

Katherine a adus maternitatea și în viața ei profesională. Anul viitor va lansa cartea pentru copii „Good Night, Sister”.

Nu doar că acum are două fete, dar a crescut cu o soră, Christina, aceasta din urmă având un rol aparte în povestea scrisă de Katherine. Proiectul a luat naștere din „amintirile minunate din copilărie, evident și din faptul că am crescut cu o soră”, a spus ea pentru People.

„De când am născut-o pe Lyla, sora mea și cu mine ne-am gândit la multe dintre momentele petrecute împreună și la dinamica dintre noi de-a lungul anilor.”. „Rutina de la finalul zilei, când părinții mei ne citeau povești, se regăsește în timpul pe care-l petrec cu propriile mele fiice.”

Ea a continuat: „În timp ce am păstrat obiceul cu fiica mea mai mare, Lyla, mi-am dorit ca ea să aibă și o poveste care vorbește despre surori și legătura strânsă dintre ele, cum am este cea dintre mine și sora mea”.

Katherine este fiica lui Arnold cu Maria Shriver, prezentatoarea de televiziune care se întâmplă să fie și nepoata pe cale maternă a lui John F. Kennedy.

Arnold și Maria s-au căsătorit în 1986, dar ea a intentat divorțul în 2011, după ce el a avut o aventură cu menajera familiei, Mildred Baena, în urma căreia s-a născut un băiat, Joseph.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?