Cindy Crawford, alături de fiica ei, Kaia Gerber
Divertisment

Cindy Crawford, alături de fiica ei, Kaia Gerber / Profimedia Images

Kaia Gerber, dezvăluiri despre cum se înțelege cu mama ei, supermodelul Cindy Crawford: „Știe să mă pună în situații stânjenitoare!”

Cindy Crawford este, fără îndoială, unul dintre cele mai de succes modele ale anilor '90, dar pentru Kaia Gerber va fi mereu „mama”.

Prezente la expoziția Planet Omega din New York, Statele Unite ale Americii, cele două au vorbit despre legătura pe care o au și despre programele lor aglomerate.

Cindy Crawford, alături de fiica ei, Kaia Gerber

Cindy Crawford și fiica ei, Kaia, în vârstă de 22 de ani, au lucrat împreună la câteva campanii, una dintre ele chiar pentru OMEGA, brandul elvețian de ceasuri al căror ambasadoare sunt amândouă, dar aleg să petreacă timp împreună și acasă.

Citește și: Cindy Crawford, aproape de nerecunoscut fără urmă de machiaj. Cum s-a lăsat filmată la saună vedeta americană

„Chiar simt că am stabilit o legătură puternică, o prietenie uimitoare, nu suntem doar mamă și fiică. E foarte distractiv pentru mine!”, a mărturisit Kaia în cadrul unui interviu pentru People.

„Am fost la un retreat împreună. Amândouă iubim să citim”, a spus Cindy, în timp ce fiica ei a adăugat: „Da, vorbim despre cărțile pe care le citim, împărtășim podcasturi”, a mai spus ea, în timp ce supermodelul a precizat că obișnuiesc să meargă și la teatru.

Cindy Crawford, alături de fiica ei, Kaia Gerber

În ciuda faptului că au interese comune, Kaia recunoaște că mama ei știe cum să o pună în situații stânjenitoare, ca orice altă mamă.

„Este o mamă cool, dar încă mă mai pune în situații stânjenitoare. Dar e bine. Mă aduce cu picioarele pe pământ. Și eu, probabil, îi fac la fel”, a mai povestit tânăra.

În ceea ce privește felul în care se descurcă atunci când lucrează împreună, Cindy a declarat: „Cred că atunci când lucrăm împreună nu este foarte diferit dacă aș lucra cu alt profesionist. Nu mă gândesc că sunt cu fiica mea. E Kaia și are locul ei în lume”, a spus supermodelul.

Citește și: Cindy Crawford a trecut cu brio testul timpului! Și acum arată demențial în costum de baie, iar dovadă sunt pozele din 2022 și 1996

Cindy Crawford este căsătorită din 1998 cu Rande Gerber

Cindy Crawford, alături de soțul ei, Rande Gerber
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 11: Founder, Gerber Group Rande Gerber and model Cindy Crawford attends the fashion week celebration with DuJour Magazine hosted by Cindy Crawford and Rande Gerber at Mr. Purple on September 11, 2017 in New York City. (Photo by Lars Niki/Getty Images for DuJour Media)

Cindy Crawford și Rande Gerber s-au căsătorit la Ocean Club în Nassau, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte aproximativ 90 de invitați. Cei doi au avut o petrecere pe o plajă privată, la care s-au servit paste, fructe de mare, vită, dar și tort de morcovi, care este preferatul supermodelului.

Citește și: Un bărbat a fost arestat după ce a urmărit-o pe Cindy Crawford. Omul susține că are un copil cu supermodelul

Cindy și Rande au împreună doi copii, un băiat, Presley, de 24 de ani și o fiică, Kaia, în vârstă 22 de ani, care pare să calce pe urmele mamei ei.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri