leni klum
Divertisment

Leni Klum, Foto: Profimedia

Moștenește frumusețea mamei sale. Leni, fiica lui Heidi Klum, superbă la premiera "The Harder They Fall" alături de iubitul ei și Seal

Leni, fiica de 17 ani a lui Heidi Klum, moștenește cu siguranță frumsețea mamei sale. Tânăra, care și-a făcut deja debutul în lumea modei, a fost prezentă la premiera peliculei "The Harder They Fall", în Los Angeles, unde a impresionat cu ținuta îndrăzneață.

Modelul și-a făcut apariția la eveniment alaturi de Seal, fostul soț al mamei sale, care a adoptat-o la scurt timp după mariajul lor din 2015. Tatăl ei biologic este multi-milionarul italian, Flavio Briatore.

'The Harder They Fall' special screening, The Shrine, Los Angeles, California, USA - 13 Oct 2021

Citește și: Megan Fox, într-o rochie mini, cu un decolteu imposibil de ignorat. Actrița își va lansa propria colecție de haine

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Îmbrăcată într-o rochie mini, neagră, cu pietre în partea de jos și un decolteu adânc, Leni Klum a atras toate privirile asupra sa, frumusețea ei fiind incontestabilă.

Los Angeles Premiere Of Netflix's 'The Harder They Fall'

Tânăra, care și-a făcut debutul în modelling pe coperta revistei Vogue Germany din ianuarie / februarie 2021 alături de mama ei, a fost însoțită la eveniment de iubitul ei, jucătorul de hockey Aris Rachevsky, în vârstă de 18 ani.

După ce a pozat cu tatăl ei faimos, care a contribuit la soundtrack-ul westernului "The Hardery They Fall", împreună cu Jay-Z și Lauren Hill, Leni s-a lăsat fotografiată și la brațul tânărului cu ochi albaștri.

'The Harder They Fall' special screening, The Shrine, Los Angeles, California, USA - 13 Oct 2021

Citește și: Kim Kardashian a cumpărat partea deținută de Kanye West din reședința lor conjugala. Ce sumă impresionantă a plătit vedeta

Deși Seal nu este tatăl ei adevărat, este cel care a crescut-o și este singurul tată pe care îl cunoaște. Mama sa, Heidi Klum, are încă trei copii biologici cu muzicianul, Lou (12 ani), Henry (16 ani) și Johan (14 ani).

Heidi Klum și Seal au divorțat în 2014, iar în 2019, modelul german s-a căsătorit cu Tom Kaulitz.

Etichete: heidi klum , leni klum , seal

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri