heidi klum și leni klum
Divertisment

Heidi Klum are o relație specială cu fiica ei, Leni. / Foto: Instagram

Una mai frumoasă ca cealaltă! Heidi Klum, mândră să pozeze la un eveniment alături de Leni, fiica ei de 17 ani

Un eveniment UNICEF desfășurat în Capri, Italia, a strâns o mulțime de frumuseți internaționale, printre care Emily Ratajkowski, Vanessa Hudgens sau Tina Kunakey, soția tinerică a lui Vincent Cassel. Printre ele s-au remarcat Heidi Klum și Leni, fiica ei de 17 ani.

Strălucitoare la propriu și la figurat, Heidi și Leni au îmbrăcat rochii lungi, cu paiete, și-au lăsat amândouă părul liber pe spate și și-au exersat cele mai bune posturi în fața fotografilor.

heidi klum și fiica ei, leni klum

Citește și: Leni o întrece în frumusețe pe mama ei. La 16 ani, fiica lui Heidi Klum cucerește lumea modei: Un nume pe care-l veți auzi tot mai des

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Mândră să o aibă alături pe fiica ei, Heidi Klum a afișat un zâmbet larg și a ținut-o aproape pe adolescenta care i-a moștenit cele mai frumoase trăsături. Mai mult, Leni îi calcă pe urme și a început să cocheteze cu lumea modei, având deja și prima copertă solo de revistă.

Heidi Klum, supermodelul de 48 de ani care nu s-a schimbat prea mult de când domina podiumurile de modă, i-a avut alături și pe soțul ei, muzicianul Tom Kaulitz, de 31 de ani, și pe fratele geamăn al acestuia, Bill.

Leni, fiica lui Heidi Klum și a lui Flavio Briatore

Leni este fiica biologică a omului de afaceri Flavio Briatore, dar a fost adoptată de al doilea soț al lui Heidi, Seal. Klum s-a recăsătorit acum doi ani cu muzicianul de la Tokio Hotel, Tom Kaulitz.

Citește și: Heidi Klum, cea mai atrăgătoare fană a naționalei de fotbal a Germaniei. Și-a susținut preferații în bikini și o jumătate de tricou

„Sunt atât de mândră de tine. Și nu pentru că ai ales acest drum. Știu că indiferent ce cale vei alege va fi a ta. Știi mereu ce vrei și ce nu. Nu ești versiunea mea când eram mică. Și mă bucur că acum poți demonstra cine ești cu adevărat. Știu că să fii fiica mea nu este întotdeauna ușor. Nu ai avut niciodată oportunitatea să crești normal ca un copil. Dar până la urmă ce este normalul? Ești o tânără încrezătoare care luptă pentru obiectivele ei. Și ce e și mai important ești o personă minunată, cu o inimă mare. Sunt sigură că vor urma momente frumoase pentru tine. Vogue este cea mai bună variantă pentru a-ți începe cariera la care vizezi. Și chiar dacă îmi ste greu să-ți dau drumul în acestă lume, voi face mereu orice ca să fii fericită, iar visele tale sa se împlinească. Sunt atât de mândră că sunt mama ta”, i-a transmis Heidi Klum fiicei sale cu ocazia primei lor coperte împreună, pentru Vogue.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?