Leni Klum la Săptămâna Modei de la New York/ Profimedia
Divertisment

Leni Klum la Săptămâna Modei de la New York/ Profimedia

Fiica lui Heidi Klum, decolteu amețitor la Săptămâna Modei de la New York. Puștoaica de doar 19 ani a întors toate privirile

Leni Klum, fiica de 19 ani a modelului Heidi Klum, moștenește frumusețea orbitoare a mamei sale. Tânăra a participat recent la Săptămâna Modei de la New York, acolo unde a surprins cu o ținută plină de senzualitate. 

Leni a arătat uimitor într-un trenci de un roșu aprins, pe care l-a prins cu o curea în talie și care i-a lăsat la vedete un decolteu amețitor. Modelul de doar 19 ani a purtat doar o pereche de pantaloni scurți negri pe sub haina din piele, păstrând un look extrem de provocator. Aceasta a completa ținuta cu o pereche de cizme până la genunchi, cu un toc ascuțit, în aceeași nuanță de roșu. Ea și-a prins părul într-o coc elegant și a purtat un machiaj natural, cu fard roz pudrat, care i-a scos ochii albaștri în evidență. Fiica lui Heidi Klum a optat pentru accesorii simple, având doar o pereche de cercei eleganți. 

Leni Klum la Săptămâna Modei de la New York/ Profimedia
Leni Klum la Săptămâna Modei de la New York/ Profimedia

Citește și: Heidi Klum este îngrijorată după ce fiica sa s-a mutat în New York: „O sun din două în două ore”

Leni este prima fiică a modelului Heidi Klum, care a venit pe lume în New York, pe 4 mai 2004, în urma relației cu Flavio Briatore. Omul de afaceri italian a refuzat, însă, să o recunoască pe aceasta, iar un an mai târziu, ea a fost adoptată de cântărețul Seal, cu care a rămas în relații bune chiar și după divorțul prezentatoarei TV, care a avut loc în 2004. Ulterior, omul de afaceri Briatore s-a răzgândit și a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu Leni.

În vârstă de 78 de ani, omul de afaceri a declarat în cadrul unui interviu pentru Repubblica că s-a întâlnit cu Leni de câteva ori și, mai mult de atât, ea l-a cunoscut pe fiul lui. „Ne vedem rar, dar asta nu înseamnă că ne iubim puțin.”, a declarat Flavio Briatore, mărturisind că în ciuda faptului că a petrecut ani de zile separați, el și fiica lui, Leni, au o relație bună.

Citește și: Leni Klum, ipostaze rare cu tatăl său adoptiv. Cum a fost surprinsă fiica lui Heidi Klum la întâlnirea cu Seal

„Nathan știe că are o soră.”, a mai povestit el despre fiul lui de 12 ani, pe care-l are cu Elisabetta Gregoraci, mărturisind, de asemenea, că cei doi se urmăreau pe Instagram: ”Niciodată nu mi-a spus, probabil din modestie. Am așteptat să o facă, ei se urmăreau pe Instagram. Le-am spus totul înainte să fie mari. Cele două familii s-au reunit anul trecut, în Capri, iar cei doi frați s-au cunoscut.”, a mai povestit magnatul.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?