Leni Klum și Seal/ Profimedia
Divertisment

Leni Klum și Seal/ Profimedia

Leni Klum, ipostaze rare cu tatăl său adoptiv. Cum a fost surprinsă fiica lui Heidi Klum la întâlnirea cu Seal

Fiica lui Heidi Klum, Leni, a fost surprinsă zilele trecute la o întâlnire cu tatăl său adoptiv. Tânăra în vârstă de 18 ani și Seal au petrecut o zi împreună, fiind fotografiați în ipostaze rare. 

În timpul ieșirii lor, Leni Klum nu s-a putut abține să-și arate dragostea pentru tatăl ei. Modelul care a absolvit liceul luna trecută a fost surprinsă oferindu-i fostului soț al mamei sale mai mult îmbrățișări pline de afecțiune. Seal a adoptat-o pe Leni în timpul căsniciei sale cu mama ei, Heidi Klum. Se pare că relația dintre cei doi a rămas la fel de bună și după divorțul acestuia de cântăreață. Bărbatul a fost vizibil încântat de timpul petrecut cu fiica lui adolescentă în timp ce se plimbau prin Los Angeles. 

Leni Klum și Seal/ Profimedia
Leni Klum și Seal/ Profimedia

Leni a purtat un top scurt bleumarin, pe care l-a asortat cu blugi decolorați. Modelul și-a prins părul blond într-un coc lejer la spate și și-a accesorizat ținuta cu mai multe brățări și o geantă de lux, pe care a asortat-o perfect cu pantofii sport albi. În același timp, Seal a purtat un trening alb, pe care l-a asortat cu o șapcă și încălțăminte sport în aceeași nuanță. 

Leni Klum și Seal/ Profimedia
Leni Klum și Seal/ Profimedia

Citește și: Fiica lui Heidi Klum a moștenit silueta incredibilă a mamei sale. Tânăra și-a expus formele voluptoase într-un costum de baie îndrăzneț

Leni este fiica biologică a lui Heidi Klum și a lui Flavio Briatore. Inițial, omul de afaceri italian nu a recunoscut-o pe tânără drept fiica lui, iar în 2009, după ce Heidi și Seal s-au căsătorit, acesta din urmă a adoptat-o pe Leni, considerând-o fiica lui. 

Flavio Briatore, primele declarații despre relația pe care o are cu Leni

Leni este prima fiică a modelului Heidi Klum, care a venit pe lume în New York, pe 4 mai 2004, în urma relației cu Flavio Briatore. Omul de afaceri italian a refuzat, însă, să o recunoască pe aceasta, iar un an mai târziu, ea a fost adoptată de cântărețul Seal, cu care a rămas în relații bune chiar și după divorțul prezentatoarei TV, care a avut loc în 2004. Acum, însă, omul de afaceri Briatore s-a răzgândit și a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu Leni.

În vârstă de 77 de ani, omul de afaceri a declarat în cadrul unui interviu pentru Repubblica că a văzut-o pe Leni în câteva rânduri și, mai mult de atât, ea l-a cunoscut pe fiul lui. ”Ne vedem rar, dar asta nu înseamnă că ne iubim puțin.”, a declarat Flavio Briatore, mărturisind că în ciuda faptului că a petrecut ani de zile separați, el și fiica lui, Leni, au o relație bună.

Citește și: Fiica lui Heidi Klum a mers la balul de absolvire într-o rochie neagră purtată de mama ei cu ani în urmă. Modelul a arătat spectaculos

”Nathan știe că are o soră.”, a mai povestit el despre fiul lui de 12 ani, pe care-l are cu Elisabetta Gregoraci, mărturisind, de asemenea, că cei doi se urmăreau pe Instagram: ”Niciodată nu mi-a spus, probabil din modestie. Am așteptat să o facă, ei se urmăreau pe Instagram. Le-am spus totul înainte să fie mari. Cele două familii s-au reunit anul trecut, în Capri, iar cei doi frați s-au cunoscut.”, a mai povestit magnatul.

De asemenea, acesta a declarat că este foarte mândru de fiica lui, mai ales că de curând a pozat pe coperta revistei Vogue Germania. ”Nu doar că e foarte frumoasă, dar e și independentă, entuziasmată de viață, îi sunt recunoscător lui Heidi pentru felul în care a crescut-o.”, a mai spus el.

Etichete: relatie , heidi klum , leni klum , seal

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri