Leni Klum/ Profimedia
Divertisment

Leni Klum/ Profimedia

Fiica lui Heidi Klum seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa. Tânăra a surprins cu schimbarea de look dar și cu ținuta impecabilă

Fiica lui Heidi Klum, Leni, a fost în centrul atenției la un eveniment din Londra, care a avut loc miercuri seară. Tânăra a uimit cu schimbarea majoră de look, dar și cu ținuta sa impresionantă. 

Modelul, în vârstă de doar 18 ani, începe să semene din ce în ce mai mult cu mama sa, fiind de-a dreptul spectaculoasă într-o salopetă de denim strânsă în talie cu o curea asortată. Leni și-a completat ținuta cu o pereche de sandale albe și o geantă de umăr maro. Ce a atras atenția tuturor a fost schimbarea de look, asta pentru că tânăra a renunțat de curând la părul blond și l-a vopsit într-o nunață de șaten. Aceasta și-a completat look-ul cu un colier gros auriu și un machiaj în tonuri de bronz. 

Leni Klum/ Profimedia
Leni Klum/ Profimedia

Citește și: Fiica lui Heidi Klum, prima copertă solo de revistă la numai 16 ani. Leni moștenește frumusețea mamei sale

Leni este fiica celebrului model Heidi Klum, în vârstă de 48 de ani și a lui Flavio Briatore, omul de afaceri în vârstă de 72 de ani. Aceasta și-a dorit să devină model de la o vârstă fragedă, declarând pentru revista Rollercoaster: „Mi-am dorit să devin model de foarte mică. Totul a început când eram în Brandy Melville, magazinul meu preferat de haine. Îmi amintesc că una dintre fetele care lucra acolo a spus că i-ar plăcea dacă m-aș îmbrăca în hainele lor pentru câteva fotografii. Am fost entuziasmată și mi-am implorat mama să mă lase să o fac, însă mi-a spus că sunt prea tânără. De atunci am tot cerșit să mă lase să devin model, iar când am împlinit 16 ani mi-a spus că pot încerca să fac asta. De atunci am tot profesat ca model și mi-a plăcut enorm”. 

Leni Klum/ Profimedia
Leni Klum/ Profimedia

Flavio Briatore, despre relația pe care o are cu Leni

Leni este prima fiică a modelului Heidi Klum, care a venit pe lume în New York, pe 4 mai 2004, în urma relației cu Flavio Briatore. Omul de afaceri italian a refuzat, însă, să o recunoască pe aceasta, iar un an mai târziu, ea a fost adoptată de cântărețul Seal, cu care a rămas în relații bune chiar și după divorțul prezentatoarei TV, care a avut loc în 2004. Acum, însă, omul de afaceri Briatore s-a răzgândit și a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu Leni.

Citește și: Moștenește frumusețea mamei sale. Leni, fiica lui Heidi Klum, superbă la premiera "The Harder They Fall" alături de iubitul ei și Seal

În vârstă de 77 de ani, omul de afaceri a declarat în cadrul unui interviu pentru Repubblica că a văzut-o pe Leni în câteva rânduri și, mai mult de atât, ea l-a cunoscut pe fiul lui.

„Ne vedem rar, dar asta nu înseamnă că ne iubim puțin. Nu doar că e foarte frumoasă, dar e și independentă, entuziasmată de viață, îi sunt recunoscător lui Heidi pentru felul în care a crescut-o.”, a declarat Flavio Briatore, mărturisind că în ciuda faptului că a petrecut ani de zile separați, el și fiica lui, Leni, au o relație bună.

Etichete: model , heidi klum , fiica , leni klum

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?