casa messi miami
Divertisment

Messi a plătit aproape 11 milioane de dolari pe casa din Florida. / Foto: Profimedia

FOTO Cum arată interiorul casei din Florida pe care Lionel Messi a plătit peste 10 milioane $. Impozitul anual depășește 83.000$

După ce recent s-a transferat la Inter Miami, Lionel Messi și-a mutat soția și cei trei copii alături de el. Pentru familia lui mare, fotbalistul a achiziționat o casă spectaculoasă, într-o zonă superbă din Fort Lauderdale, un oraș aflat la câțiva zeci de kilometri de Miami. A scos din buzunar aproape 11 milioane de dolari pentru proprietatea situată pe malul apei. 

Interiorul casei este la fel de spectaculos ca exteriorul, acolo unde familia Messi se poate relaxa la o piscină încălzită. Candelabrele strălucitoare, camerele mari, înalte și luminoase, decorate de un designer canadian de interior, și finisajele elegante dau vilei un aer luxos, dar confortabil.

casa messi miami
Messi a plătit aproape 11 milioane de dolari pe casa din Florida. / Foto: Profimedia

Ca desprinsă dintr-o revistă este și bucătăria, însă nu sunt mai prejos nici cele opt dormitoare, fiecare dotat cu propria baie. 

Citește și: Soția lui Messi, spectaculoasă în costum de baie, pe iaht în Ibiza. Fotbalistul, mai mândru ca oricând de frumoasa lui parteneră

casa messi miami
Messi a plătit aproape 11 milioane de dolari pe casa din Florida. / Foto: Profimedia

O sală de sport, un spa, birouri și un garaj pentru trei mașini - toate fac parte din conacul achiziționat de fotbalistul argentinian pentru el, soția lui, Antonela, și cei trei băieți ai lor. Conform Forbes, numai impozitul anual pentru această proprietate depășește 83.000 de dolari. 

În urmă cu câteva luni, Messi a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu Inter Miami, despre care se spune că i-ar aduce fabuloasa sumă de 150 de milioane de dolari. 

Citește și: E braziliancă, dar e cea mai înfocată fană a lui Messi. Suzy Cortez pozează numai în ipostaze sexy și are 7 tatuaje cu preferatul ei

Etichete: casa , miami , lionel messi , messi

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri