Lily-Rose are un nou iubit
Divertisment

Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp, are un nou iubit / Getty Images

Fiica lui Johnny Depp are un nou iubit. Lily-Rose, fotografiată în timp ce se săruta cu un rapper francez în parcarea unui supermarket

Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp în vârstă de 22 de ani, are un nou iubit. Tânăra a fost surprinsă de paparazzi duminică, în parcarea unui supermarket, în timp ce se săruta cu rapperul francez Yassine Stein.

În imaginile surprinse de paparazzi, tânăra de 22 de ani apare îmbrăcată într-o fustă scurtă, albastră, pe care a asortat-o cu un pulover și pantofi cu tocuri. La rândul lui, rapperul Yassine poartă niște pantaloni scurți, pe care i-a asortat cu un hanorac și o șapcă. La un moment dat, însă, în timp ce se îndreptau spre mașină, aceștia și-au dat măștile de protecție împotriva coronavirusului jos și s-au sărutat, potrivit eonline.com. 

Fiica lui Johnny Depp are un nou iubit. Lily-Rose, fotografiată în timp ce se săruta cu un rapper francez în parcarea unui supermarket

Citește și: Amber Heard, amenințată de fanii lui Johnny Depp după ce a fost obligat să renunțe la rolul din ”Fantastic Beasts”: ”O să plătești!”

În ciuda faptului că are părinți faimoși - Johnny Depp și Vanessa Paradis, Lily-Rose a preferat întotdeauna să-și păstreze viața privată departe de ochii curioși ai fanilor. Mai mult de atât, ea n-a vorbit niciodată public despre relația pe care a avut-o cu Timothée Chalamet, deși la un moment dat au fost fotografiați pe un yacht. Un an mai târziu, însă, Timothée era descris ca fiind singur în cadrul unui material publicat în Vogue, ediția britanică.

Citește și: Johnny Depp a pierdut procesul cu soția sa și tabloidul The Sun. Ce a dezvăluit Amber Heard în fața judecătorilor

Anul acesta, în cadrul emisiunii lui Drew Barrymore, Lily-Rose a explicat de ce este atât de discretă în ceea ce privește viața privată: ”Să cresc într-o familie ca a mea nu a fost ușor, întotdeauna am fost învățată cât de important este să ai o viață privată și să păstrezi anumite lucruri doar pentru tine.”, a precizat ea.

Etichete: relatie , lily-rose depp , iubit

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri