Lila Moss/ Profimedia
Divertisment

Lila Moss/ Profimedia

Fiica lui Kate Moss, într-o rochie mini, în timpul vacanței în Ibiza. Lila a moștenit trăsăturile superbe ale celebrei sale mame

Lila Moss, fiica legendarului supermodel Kate Moss, a fost surprinsă vineri seara, în timp ce se bucura de o ieșire cu prietenii în Ibiza, arătând spectaculos într-o rochie mini. La doar 21 de ani, Lila își dovedește din nou eleganța și stilul, moștenite de la celebra sa mamă.

Tânăra a optat pentru o rochie mini albă, pe care a asortat-o cu cizme negre. Ea și-a completat look-ul cu o geantă albă și și-a lăsat părul blond să-i cadă pe umeri. Fotoreporterii au surprinsă pe Lila în compania prietenilor săi, în timp ce se îndreptau spre petrecere.

Lila Moss/ Profimedia
Lila Moss/ Profimedia

Citește și: Asemănarea izbitoare dintre Kate Moss și fiica sa. Lila calcă pe urmele celebrei sale mame

Cariera de modeling a Lilei Moss este în plină ascensiune, iar cea mai recentă ședință foto pentru Revista Interview din aprilie o prezintă într-o serie de look-uri îndrăznețe. Într-una dintre imagini, Lila pozează într-o cămașă albă decoltată, iar în alta își etalează picioarele într-o rochie scurtă metalizată. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-un interviu realizat de prietena ei, influencerul Devon Lee Carlson, Lila a dezvăluit că inițial își dorea să fie profesor. „A fi în preajma copiilor te face să nu iei atât de în serios viața”, a mărturisit ea. Cu toate acestea, pasiunea pentru modă a făcut-o să urmeze aceeași cariera precum mama ei. Tânăra și-a amintit de un eveniment din copilărie, când ea și prietenele ei își creau propriile reviste de modă.

„Eu și Iris făceam reviste împreună. Ne îmbrăcam, ne făceam o ședință foto, le puneam într-un document Word și le tipăream”, a spus Lila râzând. Ea a adăugat că dulapul mamei sale a fost mereu o sursă de inspirație, amintindu-și cum se îmbrăca în vestele negre de la Saint Laurent ale mamei sale.

Citește și: Kate Moss, fotografiată ținându-se de mână cu nepotul lui Bob Marley, în vârstă de doar 27 de ani. Imaginile cu cei doi sunt virale

Lila Moss a fost adesea comparată cu mama sa, datorită trăsăturilor lor izbitor de asemănătoare, însă a ajuns să fie un nume cunoscut în industrie, având câștiguri de 129.458 lire sterline în 2022 la 359.433 lire sterline în 2023, în urma campaniilor cu branduri celebre precum Pepe Jeans și Maje, relatează DailyMail

Lila a semnat cu agenția de modeling a mamei sale la doar 15 ani și a devenit rapid un nume cunoscut în industria modei, debutând pe podium pentru Miu Miu în 2020 și devenind ulterior ambasador pentru YSL. În ciuda acuzațiilor de nepotism, Lila Moss își demonstrează constant talentul și dedicarea. Recent, a apărut în ediția „Legendary” a revistei Vogue, alături de personalități precum Oprah Winfrey și Victoria Beckham, consolidându-și astfel statutul de vedetă în lumea modei.

Etichete: tinuta , model , lila moss , kate moss , fiica

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri