Kate Moss și fiica sa Lila Grace Moss/ Profimedia
Divertisment

Kate Moss și fiica sa Lila Grace Moss/ Profimedia

Asemănarea izbitoare dintre Kate Moss și fiica sa. La doar 19 ani, Lila calcă pe urmele celebrei sale mame

Kate Moss nu poate să fie mai mândră de atât! Fiica sa, în vârstă de doar 19 ani, îi calcă pe urme, realizând o campanie pentru o marcă cunoscută de lenjerie intimă, la 30 de ani de când celebra sa mamă s-a făcut remarcată pentru reclama emblematică de la același brand. 

Recent, Lila Grace a realizat o campanie cu un brand cunoscut de lenjerie intimă, acelați brand care a făcut-o pe mama sa celebră, în urmă cu 30 de ani. Imaginile cu tânăra de doar 19 ani sunt de-a dreptul uimitoare, internauții fiind surprinși de asemănarea izbitoare dintre cele două. Fotografiile care fac parte din colecția de toamnă 2022 a mărcii au făcut deliciul fanilor, fiind foarte asemănătoare cu cele realizate de Kate Moss în anul 1992. Campania a fost lansat miercuri și celebrează cele mai noi piese de lenjerie intimă ale brandului. 

Citește și: Lottie, sora fotomodelului Kate Moss, dependentă de substanțe interzise. Tânăra de 24 de ani a ajuns într-o clinică de dezintoxicare

Fotografiile realizate de Alasdair McLellan o au pe Lila în prim-plan, purtând piesele vestimentare ale brandului, atât moderne, cât și clasice. Într-una din fotografii, tânăra poartă un maieu negru, cu blugi negri cu talia joasă, care au lăsat la vedere lenjeria din colecția nouă a brandului de haine. În a doua imagine, fiica lui Kate Moss poartă un top cu mâneci lungi, transparent, care îi lasă la vedere un sutien elegant. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Asemănarea dintre Kate și fiica sa este un izbitoare, cele două având trăsături comune care le fac atât de speciale. În timpul unui interviu pentru Vogue Life, Kate Moss, în vârstă de 48 de ani, a vorbit despre începuturile sale în modeling, aducând în discuție și prima campanie pentru celebrul brand. 

În shooting-ul realizat în 1992, Kate a purtat un top negru și o pereche de blugi albaștri, care au lăsat la vedere o pereche de boxeri cu logo-ul brandului pe ei. Modelul a mărturisit că această campanie i-a adus și primul contract: „Este mare lucru să fii model și să ai un contract”

Lila, al cărei tată este Jefferson Hack, un director de creație și co-fondatorul Dazed Media, nu este străină de industria modei. Aceasta are deja în portofoliul său o mulțime de campanii și defilări pe podium. La doar 16 ani, ea a lucrat pentru designerul Marc Jacobs, acesta fiind impresionat de „frumusețea, calmul, răbdarea și bunătatea” modelului.

Citește și: Kate Moss, mărturisiri dureroase despre începutul carierei ei de model, după 30 de ani: ”Mi-a cerut să-mi dau jos sutienul!”

În anul 2020, aceasta a luat cu asalt Săptămâna Modei de la Paris, debutând pe podium pentru spectacolul de primăvară/vară 2021 al brandului Miu Miu. În 2021, aceasta a defilat pentru brandul Fendi, tot la Săptămâna Modei de la Paris, iar recent, aceasta a apărut pe covorul roșu la Met Gala, alături de mama sa, ambele îmbrăcate în rochii de la Burberry.

Kate Moss și fiica sa Lila Grace Moss/ Profimedia
Kate Moss și fiica sa Lila Grace Moss/ Profimedia

Când vine vorba de cariera de model a Lilei, Kate Moss susține că o va lăsa pe aceasta să-și creeze propriul drum. „Depinde de ea. Las totul la latitudinea ei”, a declarat modelul pentru Pilati. „O voi sprijini, evident. Ea poate să facă ce vrea, iar eu voi fi acolo cu orice are nevoie”. 

Etichete: model , lila moss , kate moss , fiica

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri