Flavio Briatore și Leni Klum
Divertisment

Flavio Briatore și Leni Klum / Getty Images

Flavio Briatore, primele declarații despre relația pe care o are cu Leni, fiica pe care n-a recunoscut-o inițial: ”Sunt mândru de ea!”

Nu este niciun secret faptul că Flavio Briatore, omul de afaceri italian, nu a recunoscut-o pe Leni, fiica lui din relația cu Heidi Klum, care a fost adoptată de Seal. Acum, însă, acesta a vorbit despre ce relație are cu tânăra în vârstă de aproape 18 ani.

Leni este prima fiică a modelului Heidi Klum, care a venit pe lume în New York, pe 4 mai 2004, în urma relației cu Flavio Briatore. Omul de afaceri italian a refuzat, însă, să o recunoască pe aceasta, iar un an mai târziu, ea a fost adoptată de cântărețul Seal, cu care a rămas în relații bune chiar și după divorțul prezentatoarei TV, care a avut loc în 2004. Acum, însă, omul de afaceri Briatore s-a răzgândit și a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu Leni.

Moștenește frumusețea mamei sale. Leni, fiica lui Heidi Klum, superbă la premiera “The Harder They Fall” alături de iubitul ei și Seal

În vârstă de 77 de ani, omul de afaceri a declarat în cadrul unui interviu pentru Repubblica că a văzut-o pe Leni în câteva rânduri și, mai mult de atât, ea l-a cunoscut pe fiul lui.

”Ne vedem rar, dar asta nu înseamnă că ne iubim puțin.”, a declarat Flavio Briatore, mărturisind că în ciuda faptului că a petrecut ani de zile separați, el și fiica lui, Leni, au o relație bună.

Los Angeles Premiere Of Netflix's 'The Harder They Fall'

”Nathan știe că are o soră.”, a mai povestit el despre fiul lui de 12 ani, pe care-l are cu Elisabetta Gregoraci, mărturisind, de asemenea, că cei doi se urmăreau pe Instagram: ”Niciodată nu mi-a spus, probabil din modestie. Am așteptat să o facă, ei se urmăreau pe Instagram. Le-am spus totul înainte să fie mari. Cele două familii s-au reunit anul trecut, în Capri, iar cei doi frați s-au cunoscut.”, a mai povestit magnatul.

Una mai frumoasă ca cealaltă! Heidi Klum, mândră să pozeze la un eveniment alături de Leni, fiica ei de 17 ani

De asemenea, acesta a declarat că este foarte mândru de fiica lui, mai ales că de curând a pozat pe coperta revistei Vogue Germania.

”Nu doar că e foarte frumoasă, dar e și independentă, entuziasmată de viață, îi sunt recunoscător lui Heidi pentru felul în care a crescut-o.”, a mai spus el.

Leni, fiica lui Heidi Klum și a lui Flavio Briatore

Leni este fiica biologică a omului de afaceri Flavio Briatore, dar a fost adoptată de al doilea soț al lui Heidi, Seal. Klum s-a recăsătorit acum doi ani cu muzicianul de la Tokio Hotel, Tom Kaulitz.

Citește și: Heidi Klum, cea mai atrăgătoare fană a naționalei de fotbal a Germaniei. Și-a susținut preferații în bikini și o jumătate de tricou

'The Harder They Fall' special screening, The Shrine, Los Angeles, California, USA - 13 Oct 2021

„Sunt atât de mândră de tine. Și nu pentru că ai ales acest drum. Știu că indiferent ce cale vei alege va fi a ta. Știi mereu ce vrei și ce nu. Nu ești versiunea mea când eram mică. Și mă bucur că acum poți demonstra cine ești cu adevărat. Știu că să fii fiica mea nu este întotdeauna ușor. Nu ai avut niciodată oportunitatea să crești normal ca un copil. Dar până la urmă ce este normalul? Ești o tânără încrezătoare care luptă pentru obiectivele ei. Și ce e și mai important ești o personă minunată, cu o inimă mare. Sunt sigură că vor urma momente frumoase pentru tine. Vogue este cea mai bună variantă pentru a-ți începe cariera la care vizezi. Și chiar dacă îmi ste greu să-ți dau drumul în acestă lume, voi face mereu orice ca să fii fericită, iar visele tale sa se împlinească. Sunt atât de mândră că sunt mama ta”, i-a transmis Heidi Klum fiicei sale cu ocazia primei lor coperte împreună, pentru Vogue.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri