Meghan Markle și prietena ei, Jessica Mulroney / Profimedia Images
Divertisment

Meghan Markle și prietena ei, Jessica Mulroney / Profimedia Images

Fosta prietenă a lui Meghan Markle, mesaj controversat pe rețelele de socializare. Ce a scris Jessica Mulroney

Jessica Mulroney a fost una dintre cele mai bune prietene ale lui Meghan Markle până în anul 2020, atunci când ducesa a rupt prietenia cu celebra stilistă din cauza unor declarații controversate făcute de aceasta. Ruptura dintre ele nu a fost ușor de digerat pentru cea care i-a fost domnișoară de onoare fostei actrițe, Jessica fiind încă devastată de cearta cu Meghan. 

Recent, aceasta a postat un mesaj criptic pe rețelele de socializare în care se referă la „detașare” și la „prietenie”, chiar dacă au trecut mai bine de trei ani de când acestea nu mai vorbesc una cu cealaltă. 

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, călătoria secretă despre care nu a știut nici măcar bona lor: „A aflat abia când avionul a decolat”

„Oricât de iubitoare sunt, jocul meu de detașare este la fel de puternic”, a scris stilista canadiană într-o postare pe contul său de Instagram. 

Ruptura dintre Meghan Markle și Jessica Mulroney a apărut atunci când aceasta din urmă a avut un schimb de mesaje dure cu influencerul Sasha Exeter, în timpul protestelor Black Live Matter, care a acuzat-o pe stilistă de rasism. Meghan Markle a ales la acel moment să nu aibă nicio reacție în acest caz, ceea ce a întărit și mai tare ideea că ”prietenia lor nu mai este ceea ce a fost odată”.

Jessica Mulroney și Meghan Markle s-au cunoscut în Toronto, atunci când ducesa de Sussex a început filmările pentru serialul „Suits”. Cele două au deveni rapid cele mai bune prietene, împărtășind pasiunea pentru un stil de viață sănătos și pentru sport. Jessica a fost alături de Meghan și după ce aceasta a început relația cu prințul Harry, fiind domnișoară de onoare la nunta lor. Mai mult, ea și-a petrecut și câteva vacanțe alături de cei doi și i-a însoțit chiar și la Jocurile Invictus din 2017.

Citește și: Meghan Markle, pusă la punct de o biografă a familiei regale: ”Ar fi trebuit să stea de vorbă cu un psihiatru, nu cu Oprah Winfrey!”

Nu este singurul mesaj pe care Jessica l-a postat cu direcția către Meghan Markle. În 2021, la doar câteva luni de la anunțul că cele două nu mai sunt prietene, aceasta a stârnit numeroase controverse pe rețelele sociale după ce a făcut public un mesaj în care a vorbit despre ”pierderea prietenilor și găsirea altora mai buni”.

„Viața se schimbă. Pierzi dragostea. Pierzi prieteni. Pierzi bucăți din tine pe care nu ți le-ai imaginat niciodată că vor dispărea. Și apoi, fără să-și dea seama, aceste lucruri revin. Intră dragoste nouă. Vin prieteni mai buni. Și o persoană mai puternică, mai înțeleaptă, se uită înapoi în oglindă”, a scris ea pe rețelele sociale.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri