Meghan Markle, alături de soțul ei, prințul Harry
Divertisment

Meghan Markle, alături de soțul ei, prințul Harry / Getty Images

Prințul Harry și Meghan Markle, călătoria secretă despre care nu a știut nici măcar bona lor: „A aflat abia când avionul a decolat”

Noi detalii din viața ducilor de Sussex au ieșit la iveală cu puțin timp înainte de publicarea cărții „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”. Corespondentul regal al The Times, Valentine Low, a vorbit despre o călătorie pe care prințul Harry și Meghan Markle au făcut-o în anul 2019, înainte ca aceștia să ia decizia de a părăsit familia regală. 

Potrivit informațiilor regăsite în carte, Harry și Meghan au plănuit plecarea lor în secret, călătorind în Canada în 2019 fără a divulga nimic, nici măcar bonei lor, care avea grijă de micuțul Archie. Ducii de Sussex au vizitat țara timp de șase săptămâni în luna noiembrie a anului 2019, cu puțin timp înainte de mutarea lor în SUA, în ianuarie 2020. 

Cei doi au ținut totul secret, încât nici măcar bona lor nu știa unde merg. Aceasta a aflat detalii doar după ce avionul lor a decolat, potrivit cărții menționate mai sus. La acea vreme, reprezentanții de la Palatul Buckingham nu au oferit detalii despre planurile lor exacte din motive de securitate, dar au spus că vor petrece timp cu mama lui Meghan, Doria Ragland.

Citește și: Meghan Markle a crezut că va deveni o Beyonce a Marii Britanii după căsătoria cu prințul Harry. Când i s-a ”năruit” acest vis

Acum, corespondentul regal al The Times, Valentine Low, susține, în cartea ce va fi lansată la începutul lunii octombrie, că prințul Harry și Meghan au pregătit plecarea în secret. Aceștia nu aveau încredere în nimeni, fiind o mutare care ar fi putut crea mari probleme în familia regală. Lorren, dădaca lui Archie, a aflat despre călătoria ducilor abia când aceștia se aflau în avion. 

„Când Harry și Meghan au plecat în Canada pentru o vacanță de șase săptămâni, în noiembrie 2019, planul lor de a se muta în SUA era deja pus la punct. Meghan nici măcar nu i-a spus bonei lor, Lorren, unde se duceau. Potrivit unei surse, ea nu a știut încotro se îndreptau până când avionul a decolat”, a transmis Valentine Low în cartea sa. 

În timpul călătoriei lor, ducii de Sussex au postat pe contul său de Instagram un mesaj de Ziua Recunoștinței: „Vă dorim o Ziua Recunoștinței foarte fericită din partea familiei noastre”, alături de un emoticon cu o frunză de arțar, simbolul care apare pe steagul Canadei. 

Citește și: Motivul pentru care Tyler Perry i-a lăsat pe prințul Harry și pe Meghan în casa lui: „A fost o perioadă foarte dificilă pentru ei”

Meghan a locuit în Canada în timp ce filma serialul „Suits” și a vorbit în nenumărate rânduri despre cât de mult i-a plăcut să petreacă timpul acolo. Cea mai bună prietenă a ei, Jessica Mulroney și copiii ei Ivy, Brian și John, care au participat la nunta ducilor de Sussex, locuiesc în Canada, astfel că mutarea lui Meghan acolo a fost mult mai ușoară.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri