PFW - Louis Vuitton Arrivals AM, Paris, France - 06 Mar 2023
Divertisment

Antonella Roccuzzo. Paris Fashion Week. Profimedia

Soția lui Messi a făcut furori cu apariția ei la Paris. Vedeta argentiniană a atras atenția într-o rochie mini, decupată

Soția lui Lionel Messi, Antonela Roccuzzo, a făcut furori la Săptămâna Modei de la Paris. 

Fostul model s-a aflat în public la show-ul Louis Vuitton. Vedeta argentiniană, în vârstă de 35 de ani, a atras atenția într-o rochie mini neagră fără bretele, decupată, în timp ce și-a arătat picioarele bronzate, într-o pereche de cizme până la genunchi. 

sotie messi
Antonella Roccuzzo. Paris Fashion Week. Profimedia

Antonella și-a accesorizat look-ul cu o poșetă de mână și cu un set de bijuterii delicate. Aceasta a optat pentru un machiaj lejer.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Ea le-a făcut cu mâna fotografilor și fanilor și a zâmbit către camerele de luat vederi înainte de a intra în Muzeul Orsay pentru a participa la prezentarea de modă.

Apariția Antonelei vine după ce un bărbat înarmat a lăsat un mesaj amenințător și a deschis focul într-un supermarket deținut de socrii lui Messi, în al treilea oraș ca mărime din Argentina, joi. Potrivit PA, nimeni nu a fost rănit și nu este clar de ce atacatorii au vizat magazinul familiei soției fotbalistului argentinian. 

Messi, care a câștigat săptămâna aceasta premiul Fifa pentru cel mai bun jucător masculin, ar putea călători în Argentina la sfârșitul lunii pentru a se alătura echipei naționale în două meciuri amicale.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri