rihanna
Divertisment

Rihanna este adepta unor apariții publice curajoase. / Foto: Profimedia

FOTO Rihanna, miliardara care împinge căruciorul la supermarket. Diva de 33 de ani apreciază și lucrurile simple

La începutul acestei luni, Rihanna a fost declarată de către Forbes miliardară și cea mai bogată cântăreață din lume.Deși și-ar putea permite să angajeze pe cineva să-i rezolve orice aspect al vieții,  Rihanna a încercat să demonstreze că încă îi fac plăcere activitățile simple, cum ar fi cumpărăturile de alimente din supermarket.

Citește și: Rihanna, diferită la fiecare apariție. “A defilat” în cei mai scurți pantaloni pe străzile din Miami

Vedeta în vârstă de 33 de ani a fost surprinsă târziu în noapte într-un magazin din Manhattan. Nu unul de cosmetice sau haine scumpe, ci un supermarket în care a intrat alături de mai mulți prieteni. A împins căruciorul pe măsură ce se umplea cu produse, iar la casă și-a împachetat răbdătoare, în sacoșe de hârtie, toate cumpărăturile.

Rihanna

Rihanna, cumpărături în miez de noapte

Așa cum a obișnuit, RiRi nu a renunțat la stilul său vestimentar extravagant nici pentru o astfel de activitate. Deși îmbrăcată cu jeanși, partea de sus a ținutei a arătat-o pe adevărata Rihanna. Aceasta a purtat doar un sutien pe sub o jachetă descheiată. Accesoriile nu au fost nici ele puține. Pe lângă șapca verde, masca de protecție și ochelarii de soare purtați chiar și în interior, antreprenoarea cu mai mult de un miliard de dolari în conturi și-a împodobit gâtul și decolteul cu nenumărate șiraguri de perle și bijuterii aurii.

Citește și: Rihanna, pălărie din blană și rochie transparentă, cu șliț adânc pe picior. Solista și ASAP Rocky, primul sărut în public

Rihanna este cea mai bogată cântăreață din lume, cu 1,7 miliarde de dolari în conturi, și a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey (2,7 miliarde de dolari). Cea mai mare parte a averii sale a fost strânsă datorită companiei sale de cosmetice, Fenty Beauty. De asemenea, alte sute de milioane vin din afacerea cu lenjerie intimă și apoi din muzică.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri