rihanna
Divertisment

Rihanna este adepta unor apariții publice curajoase. / Foto: Profimedia

Rihanna, pălărie din blană și rochie transparentă, cu șliț adânc pe picior. Solista și ASAP Rocky, primul sărut în public

Rihanna este o apariție și atrage toate privirile pe oriunde merge. Mare pasionată de modă și adepta celor mai noi trenduri în materie, solista combină totul cu atitudinea ei provocatoare, sigură pe sine.

Citește și: Rihanna a făcut ravagii pe străzile din Beverly Hills. Cum arată articolul vestimentar de la care nu-ţi poţi lua ochii

Serile trecute, artista de 33 de ani a ieșit cu iubitul într-un bar din New York, iar felul în care s-a îmbrăcat i-a lăsat pe trecători cu gura căscată. Într-un roz marca Barbie, Rihanna a asortat o rochie tip furou, transparentă și decupată lung pe picior, cu o pălărie din blană artificială.

Rihanna
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.


Nu s-a mai ferit de paparazzi și s-a sărutat prelung cu ASAP Rocky, după ce au recunoscut că au o relație. Mia mult, la ieșirea din local, diva a luat peste rochie jacheta partenerului său. Cei doi au plecat îmbrățișați, nederanjați de fotoreporterii care nu se mai opreau din a apăsa pe camera de fotografiat.

ASAP Rocky, îndrăgostit nebunește de Rihanna: "Ea e aleasa, e dragostea vieții mele"

Rihanna si ASAP Rocky sarut

Rocky, foarte privat cu tot ceea ce ține de viața lui personală, a oferit un interviu-eveniment pentru GQ, în care a vorbit și despre dragostea lui pentru Rihanna, despre care a zis că este "Aleasa".

Citește și: Fustă sau pantaloni scurți? Piesa vestimentară care i-a derutat pe fanii Rihannei. Cum a apărut în public

"Dragostea vieții mele, doamna mea", a spus rapperul, care a adăugat că viața este "mult mai bună" de când este îndrăgostit. "Viața este mult mai bună când îți găsești aleasa. Ea face cât un milion din celelalte. Când știi, știi. Ea este aleasa", a spus ASAP Rocky despre Rihanna.

Zvonuri despre cuplul format din cei doi artiști au apărut încă din 2013, dar între timp, fiecare a mai fost implicat în alte relații. Cu toate acestea, s-au regăsit, iar acum se iubesc și par de nedestrămat.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri