Halle Berry/ Profimedia
Divertisment

Halle Berry/ Profimedia

Fotografii rare cu fiica lui Halle Berry. Puștoaica de 15 ani moștenește trăsăturile superbe ale mamei sale

Halle Berry se poate mândri cu o fiică care îi moștenește trăsăturile superbe care au cucerit o lume întreagă. Actrița a făcut publice mai multe imagini cu Nahla, cu ocazia împlinirii vârstei de 15 ani. 

Într-o postare pe contul său de Instagram, vedeta de la Hollywood a împărtășit cu fanii săi câteva fotografii rare cu fiica sa. 

Citește și: Momentul când Halle Berry cade pe scări, la un eveniment caritabil: „Da, asta sunt eu”

„Mă uit la tine, fiica mea, și nu-mi vine să cred cât de mult ai crescut", a scris actrița într-o postare de pe rețelele de socializare însoțită de mai multe fotografii cu fiica sa. „Dar, fără îndoială, în ultimii ani, m-ai făcut să fiu cea mai mândră mamă din lume".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Berry, în vârstă de 56 de ani, a mai scris că Nahla este o tânără cu o inimă mare și cu o minte ascuțită și că este mândră să fie mama ei. "Sunt atât de fericită că exiști și că împărtășim această călătorie", a adăugat ea.

Nahla este fiica lui Halle Berry cu fostul ei partener, Gabriel Aubry. Actrița mai are și un fiu în vârstă de 8 ani, pe nume Maceo, pe care îl are împreună cu actualul ei partener, actorul Olivier Martinez.

Citește și: Halle Berry, surprinsă alături de fiul ei în vârstă de 8 ani. Actrița este o mamă implicată în viața celui mic

Halle Berry a mai postat imagini cu fiica sa în trecut, însă aceasta a avut fața acoperită, multe dintre imagini fiind realizate de la spate. Actrița a fost criticată de multe ori pentru faptul că și-a protejat exagerat de mult copiii de lumina reflectoarelor, astfel că, în ultimii ani, vedeta a început să posteze poze cu copiii ei pe rețelele de socializare, oferind fanilor săi o privire rară în viața sa personală.

La fel ca și celelalte postări cu copiii săi, postarea cu ocazia aniversării fiicei sale a primit rapid zeci de mii de aprecieri și comentarii de la fanii care au lăudat frumusețea și maturitatea lui Nahla și au felicitat-o cu ocazia împlinirii vârstei de 15 ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri