Halle Berry/ Profimedia
Divertisment

Halle Berry/ Profimedia

Cum arăta Halle Berry în urmă cu 20 de ani. Actrița a postat imagini inedite de pe vremea când filma „Bond: Die Another Day”

Halle Berry continuă să arate uimitor și la vârsta de 56 de ani. Actrița își menține silueta de invidiat cu care s-a remarcat încă de la începutul carierei sale, iar dovadă stau imaginile postate recent de vedeta de la Hollywood pe contul său de Instagram. 

Într-un videoclip în care apar mai multe secvențe din filmul „Bond: Die Another Day”, filmat în urmă cu 20 de ani, Halle Berry apare într-un costum de baie portocaliu neon, în timp ce înota în ocean. Actrița avea la acel moment doar 36 de ani, însă imaginile arată că nu s-a schimbat prea mult în ultimii ani, aceasta fiind la fel de frumoasă și atrăgătoare ca atunci. 

Haller Berry
DIE ANOTHER DAY, Halle Berry, 2002, (c) MGM/courtesy Everett Collection,Image: 97861511, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©MGM/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Citește și: Halle Berry s-a pozat fără sutien. Fotografia pe care actrița a publicat-o

În descrierea videoclipului, în care apare alături de Pierce Brosnan, acum în vârstă de 69 de ani, care juca rolul lui James Bond, Halle a scris: „Au trecut 20 de ani. Pierce Brosnan, al meu BOND pentru totdeauna”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Halle Berry a dezvăluit secretul succesului ei

Halle Berry crede că nu ar fi avut o evoluție atât de fulminantă în carieră dacă nu și-ar fi "sacrificat" părul și nu ar fi apelat la o tunsoare pixie. 

„Nu m-am mai putut ascunde în spatele părului. Am rămas eu, așa cum eram. Mă iubeai sau mă urai, nu existau alte variante”, a declarat actrița pentru revista InStyle. 

Citește și: Halle Berry, apariție spectaculoasă într-o rochie roșie. Actrița a atras toate privirile la People's Choice Awards 2021

Ea a continuat să explice că momentul în care și-a tuns părul scurt a fost atunci când, în sfârșit, a obținut primul rol în "Living Dolls". Fără rețineri, a creditat direct această mișcare îndrăzneață succesului ei.

„Cred că asta m-a ajutat să mă fac remarcată în fața regizorilor și producătorilor. Înainte de asta, aveam părul lung, ca oricare altă fată”, a spus ea. „Așadar, am o afinitate pentru părul scurt, iar tunsorile pixie vor rămâne mereu în sufletul meu”, a încheiat Halle.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri