printesa diana
Divertisment

Credit foto: Getty Images

Fratele Prințesei Diana, o nouă fotografie rară din copilăria lor. Fanii au reacționat: ”Va dăinui mereu în inimile noastre!”

Legătura dintre Prințesa Diana și fratele ei, Charles Spencer, a fost unică, iar acesta continuă să-i cinstească memoria ori de câte ori i se face dor de aceasta.

De curând, Charles Spencer a făcut publică o fotografie rară din copilăria lor. În imaginea respectivă, care a fost făcută în 1967, el apare lângă Prințesa Diana.

Charles Spencer, în vârstă de 56 de ani, trăiește în casa Althorp, regiunea Northamptonshire, iar de curând a făcut publică o fotografie inedită pe Twitter, ce a fost surprinsă în vara anului 1967.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginea respectivă, Prințesa Diana poartă o rochie în dungi și pantofi cu șosete. Evident, Charles apare și el îmbrăcat într-un tricou cu dungi și în niște pantaloni albaștri.

Chiar dacă Charles a ales să nu scrie un mesaj emoționant în dreptul imaginii respective, se poate vedea că exista o legătură profundă între ei, întrucât Prințesa Diana și-a pus mâna peste umerii ei, având rol protectiv.

Northamptonshire CCC Photocall
NORTHAMPTON, ENGLAND - MARCH 30: Lord Charles Spencer, the 9th Earl Spencer looks on during the Northamptonshire CCC photocall held at Althorp House on March 30, 2011 in Northampton, England. (Photo by David Rogers/Getty Images)

Citește și: De ce nu și-au vorbit Diana și Prințul Charles în prima zi după nuntă: 'Eram dărâmați'

Fotografia inedită a atras numeroase comentarii din partea fanilor: ”Îți mulțumesc pentru imaginea cu tine și Diana. Ea va dăinui mereu în inimile noastre pentru bunătatea și compasiunea de care a dat dovadă. Ne lipsește mult.”, a scris cineva.

”O imagine frumoasă. Să se odihnească în pace.”, a fost un alt comentariu.

Prințesa Diana a murit într-un accident rutier

Prințesa Diana a murit pe 31 august 1997, într-un accident rutier care a avut loc la Paris. Ea intenționa să se întoarcă la Palatul Kensington în dimineața următoare. În acea seară, Prințesa Diana și Dodi Al-Fayed, iubitul ei de atunci, au luat cina la restaurantul hotelului Ritz din Paris, aflat în prorpietatea tatălui bărbatului.

FRANCE V WALES
21 JAN 1995: THE PRINCESS OF WALES WATCHES THE WELSH RUGBY UNION TEAM DURING THEIR FIRST FIVE NATIONS MATCH OF THE SEASON AGAINST FRANCE AT PARC DES PRINCES IN PARIS. Mandatory Credit: Pascal Rondeau/ALLSPORT

Contele Spencer a declarat că a fost un "avocat pasionat" împotriva acestei decizii, considerând că plasarea celor doi tineri prinți, pe atunci copii, în urma sicriului mamei lor în timpul procesiunii funerare, ce a fost urmărită la televiziune de milioane de persoane, a fost un act "ciudat" și "plin de cruzime".

Citește și: Imagini din casa spectaculoasă în care a locuit Prințesa Diana înainte să se mărite cu Prințul Charles: FOTO

Charles Spencer consideră că sora lui nu și-ar fi dorit așa ceva și și-a exprimat nemulțumirea față de acea decizie în discuțiile purtate cu reprezentații Palatului Buckingham: "În cele din urmă, am fost mințit și mi s-a spus că ei (prinții William și Harry, n.r.) doreau să facă acest lucru, pe care, evident, nu și-l doreau deloc, dar eu nu am înțeles pe atunci".

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri