2018 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Divertisment

Mulți spun că e cea mai frumoasă femeie din lume. Cum arată Gal Gadot nearanjată și fără machiaj

În 2004, Gal Gadot a fost desemnată Miss Israel, iar 6 ani mai tarziu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

În vârstă de 35 de ani, israelianca a dat lovitura la Hollywood după ce a fost distribuită în rolul “Femeii Fantastice” din universal DC. Acum Gal Gadot se pregătește de lansarea noului ei film, Wonder Woman 1984, care va avea loc în ziua de Crăciun.

Apreciată pentru naturalețea ei, Gal Gadot și-a impresionat fanii de pe Instagram cu o imagine în care apare nearanjată și nemachiată, într-o zi obișnuită din viața ei.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tolănită pe canapea, îmbrăcată cu o rochie de vară, cu părul prins simplu și nemachiată, Gal impresionează cu frumusețea sa naturală.
Gal Gadot este căsătorită de 12 ani cu dezvoltatorul imobiliar Yaron Varsano. “Aniversare fericită @jaronvarsano ... Ești al meu. Singurul.

Ești totul pentru mine. Cei 12 ani de căsnicie îi simt că pe o plimbare în parc cu tine. La cât mai mulți. Sunt a ta pentru totdeauna”, scria vedeta cu ocazia aniversarii lor.

Gal și Yaron s-au căsătorit în 2008 și au împreună doi copii, de 9, respectiv 3 ani.

VEZI SI: Kate Moss, pe coperta revistei Vogue la 46 de ani. Imaginea a făcut senzație printre fani: ”Îmi amintești de ce ești supermodel!”

VEZI SI: Filme cu Moș Crăciun. Cele mai frumoase producții în care cei mici se bucură de magia Crăciunului

Etichete: gal gadot

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?