American Film Institute's 46th Life Achievement Award Gala Tribute to George Clooney - Reception
Divertisment

Photo by Emma McIntyre/Getty Images

George Clooney a dezvăluit secretul căsniciei cu Amal: ”Mă simt foarte norocos!”

George Clooney, starul de la Hollywood în vârstă de 59 de ani, a surprins pe toată lumea atunci când a cerut-o de soție pe Amal, în 2014, iar acum acesta a dezvăluit secretul relației lor.

În cadrul unui interviu pentru People, George Clooney a dezvăluit că nu s-a certat niciodată cu Amal, deși sunt împreună de mai bine șase ani de zile și au doi copii de doar trei ani.

Mă simt foarte norocos că am întâlnit-o. Nu ne-am certat niciodată.”, a mărturisit actorul de la Hollywood.


”Știi, toată lumea a fost obligată să stea împreună cu partenerul din cauza coronavirusului, iar relațiile multor prieteni au fost puse la încercare. Pentru noi, însă, a fost foarte ușor.”, a mai afăuat el.

Iar șirul mărturisirilor nu s-a oprit aici, întrucât George a mărturisit că pasiunea pentru actele de caritate îi unește și, mai mult de atât, le întărește relația.

Citește și: ”De unde îi cunoașteți pe Harry și Meghan?”. „Nu-i cunoaștem!”. Dezvăluirile pe care soții Clooney le-ar fi făcut la nunta prințului

”Amal reușește să facă tot ce-și propune și muncește mult pentru cauzele în care crede. Nu ne-am îndrăgostit din cauza muncii, însă am ajuns să o împărtășim și suntem foarte norocoși.”, a mai mărturisit el.

Cum s-au cunoscut Amal și George Clooney

Amal a povestit că l-a întâlnit pentru prima dată pe starul american în iulie 2013, când a participat la o cină organizată la casa lui Clooney de lângă Lacul Como, din Italia. Cei doi s-au împrietenit în acea seară, iar în următoarele trei luni au corespondat prin e-mailuri.

În 2015, la Veneţia, George Clooney s-a căsătorit cu Amal Clooney, care a fost desemnată, în 2014, cea mai fascinantă persoană din lume de către celebra prezentatoare de televiziune Barbara Walters, şi cea mai influentă femeie din Londra, potrivit unui top întocmit anual de editorii de la ”Evening Standards”.

Citește și: Povestea impresionanta de viata a lui Amal, sotia lui George Clooney

Ceremonia de căsătorie a fost una cu fast, lungă de patru zile, urmată de un „maraton“ de petreceri, ce au adunat laolaltă nume sonore din showbiz, întregul eveniment fiind catalogat de presa internaţională drept ”nunta anului 2015”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri