georgina ronaldo
Divertisment

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, Foto: Instagram

Georgina Rodriguez, apariție de milioane la aniversarea gemenilor Mateo și Eva Maria. Cum s-a îmbrăcat iubita lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez a bifat încă o apariție plină de senzualitate în timpul petrecerii aniversare a gemenilor lui Cristiano Ronaldo, Mateo și Eva Maria. Micuții au împlinit vârsta de 6 ani, iar mama lor adoptivă a arătat impecabil într-o ținută îndrăzneață. 

Geo a optat pentru o rochie scurtă albă, care s-a mulat perfect pe silueta sa și pe care a asortat-o cu cizme lungi de un mov metalizat. Iubita celebrului fotbalist a postat imaginile cu ținuta pe contul său de Instagram, acolo unde a adăugat și fotografii de la petrecerea micuților. 

Citește și: Georgina Rodriguez, iubita lui Ronaldo, mărturisiri sfâșietoare: ”Anul 2022 a fost cel mai complicat din viața mea!”

Pe lângă ținuta care i-a pus în evidență formele voluptoase, Georgina, în vârstă de 29 de ani, a adăugat și câteva bijuterii sclipitoare. Aceasta a optat pentru un ceas luxos și inele cu diamante, însă nu a uitat nici de cercei, care au fost puși în evidență de coafura simplă, dar elegantă. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile de pe rețeaua de socializare apare și Cristiano Ronaldo, care nu putea să lipsească de la aniversarea gemenilor lui, dar și fiicele pe care le are împreună cu Georgina, Alana Martina, în vârstă de cinci ani, și Bella, în vârstă de 14 luni. De asemenea, și fiul cel mare al fotbalistului, Cristiano Jr, în vârstă de 13 ani, a fost prezent la petrecere. 

Câți copii are Cristiano Ronaldo împreună cu Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo a devenit tată pentru prima dată pe 4 iulie 2010, atunci când Cristiano Ronaldo Jr., poreclit Cristianito sau Junior, s-a născut în California, Statele Unite. Până în prezent, identitatea mamei lui este necunoscută.

„După cum am convenit cu mama bebelușului, care preferă ca identitatea ei să rămână confidențială, fiul meu va fi în custodia mea exclusivă. Nu vor fi furnizate informații suplimentare pe acest subiect și cer tuturor să respecte pe deplin dreptul meu (și al copilului) la viața privată.”, a declarat fotbalistul la acea vremea.

Citește și: Georgina Rodriguez s-a apucat de un nou sport. Iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, surprinsă luând lecții de arte marțiale mixte

Ulterior, în viața fotbalistului au intrat și gemenii Eva și Mateo, care s-au născut pe 5 iunie 2017. Prima fotografie a lui Cristiano Ronaldo cu copiii săi a fost arătată de Dolores Aveiro, mama sportivului, pe contul său de Instagram. Ca și în cazul lui Cristiano Jr., identitatea mamei gemenilor este necunoscută. 

După ce Cristiano Ronaldo a intrat într-o relație cu Georgina Rodriguez, acesta a devenit din nou tată. La cinci luni de la nașterea gemenilor a sosit Alana Martina, prima fiică a fotbalistului cu Geo. Micuța s-a născut pe 12 noiembrie la Spitalul Universitar Quironsalud din Pozuelo de Alarcon. 

În 2021, Cristiano și Georgina au anunțat că vor fi din nou părinți. Georgina a rămas însărcinată, anunțând că așteaptă gemeni, însă pe 18 aprilie 2022, cei doi au împărtășit vestea tristă că au pierdut unul dintre bebeluși la naștere. 

„Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o pot simți părinții. Doar nașterea fiicei noastre ne oferă putere de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire. Suntem devastați de această pierdere și cerem intimitate în această perioadă dificilă.”, este mesajul transmis de fotbalist și de iubita sa. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri