georgina rodriguez
Divertisment

Georgina Rodriguez se iubește de câțiva ani buni cu Cristiano Ronaldo. / Foto: Profimedia

Georgina Rodriguez s-a apucat de un nou sport. Iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo, surprinsă luând lecții de arte marțiale mixte

Georgina Rodriguez a găsit o nouă modalitate prin care să se mențină în formă. Iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo s-a apucat de un nou sport, respectiv arte marțiale mixte. În imagini, Georgina le arată fanilor cum se antrenează alături de celebrul luptător Lincoln Strong, înainte ca acesta să meargă la Cupa Mondială din Qatar.

Frumoasa brunetă, în vârstă de 28 de ani, nu este străină de lumea sportului. Aceasta a practicat balet de la o vârstă fragedă, însă se pare că acum vrea să încerce și un sport mai brutal. Într-o postare publicată de Lincoln Strong, pe contul său de Instagram, Georgina Rodriguez este surprinsă în timpul antrenamentului, arătându-și tehnicile de MMA învățate până acum. Aceasta a purtat un echipament lejer, format dintr-o pereche de colanți maro și un top asortat. Modelul nu a uitat nici de mănușile speciale de box, astfel că sesiunea a fost completă. 

Citește și: Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo, fotografiați în ipostaze tandre într-un club din Ibiza. Cei doi sunt nedezlipiți unul de altul

Cei doi se aflau la conacul din Cheshire, pe care Georgina îl împarte cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, în vârstă de 37 de ani, și cu copiii lor. Deși nu a făcut publice încă detalii despre sportul de care s-a apucat recent, vedeta se antrenează cu unul dintre cei mai buni luptători de arte marțiale mixte. Lincoln a obținut șase victorii impresionante în cele nouă lupte ale sale în Campionatele Mondiale. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Georgina Rodriguez s-a întors în sala de fitness la o lună după ce a născut

Georgina Rodriguez a revenit în sala de sport la câteva săptămâni de când a devenit mama unei fetițe. Tot atunci, aceasta a trecut prin momente dificile, întrucât unul dintre gemenii ei, un băiețel, s-a stins din viață.

Georgina Rodriguez a trecut prin momente extrem de dificile la sfârșitul lunii aprilie. Partenera lui Ronaldo aștepta cu nerăbdare să-și țină în brațe gemenii, însă unul dintre ei, un băiețel, s-a stins din viață. Însă, la aproape o lună de zile de la momentul dificil, tânăra a revenit în sala de sport și a ținut să se le arate acest lucru fanilor de pe rețelele sociale.

Citește și: Georgina Rodriguez, un destin desprins parcă din filme. Iubita lui Cristiano Ronaldo, viață de prințesă: "Îmi trăiesc visul"

Îmbrăcată în haine lejere, precum un maiou roz și niște colanți, Georgina Rodriguez s-a fotografiat în fața unei oglinzi dintr-o sală de sport. De asemenea, în fotografia respectivă, aceasta poartă și o centură neagră, cel mai probabil pentru a o ajuta să se recupereze mai repede după sarcină.

Deși nu zâmbește în imaginea respectivă, tânăra a ținut să le arate fanilor că și-a recuperat silueta de invidiat într-un timp record, așa cum s-a întâmplat și în 2017, când a adus-o pe lume pe fiica ei, Alana Martina.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri