Gerard Butler și Morgan Brown
Divertisment

Gerard Butler și Morgan Brown s-au împăcat după despărțirea din 2020 / Getty Images

Iubita lui Gerard Butler, în formă maximă la 50 de ani. Morgan Brown e dezvoltator imobiliar, dar arată ca un model

Din 2014, Gerard Butler formează un cuplu cu Morgan Brown, însă relația lor nu a fost lipsită de despărțiri și împăcări. Iată că în prezent cei doi sunt într-o perioadă frumoasă, iar fotografii îi surprind tot mai des împreună, de cele mai multe ori la plajă, semn că amândurora le plac apa, căldura și nisipul.

Actorul și iubita lui, de profesie designer de interior și dezvoltator imobiliar, s-au bucurat de o vacanță în Puerto Rico. Nu au lenevit toată ziua pe șezlong, ci au fost mai tot timpul în mișcare. Au jucat paddle ball, s-au plimbat pe plajă și au înotat, fiind două apariții de neignorat.

morgan brown

Citește și: Adriana Lima nu trece neobservată. Modelul brazilian a atras toate privirile la un eveniment din Los Angeles

Gerard, în vârstă de 51 de ani, și Morgan, de 50, formează un cuplu dinamic, atractiv și potrivit inclusiv ca vârstă și înălțime. Iubita actorului pare mai degrabă model la cât de bine arată. Picioarele lungi și abdomenul plat trădează faptul că este o împătimită a sportului și foarte preocupată să fie mereu în cea mai bună formă.

Gerard Butler și Morgan Brown

Gerard Butler și Morgan Brown, despărțiri și împăcări repetate

Între anii 2015 şi 2016, au apărut deseori zvonuri că Gerard Butler și Morgan Brown s-au despărţit. Au fost văzuţi din nou împreună în 2017, în Mexic, după care iar au fost separaţi o perioadă. În 2019, Butler a reluat legătura cu Morgan şi a spus că îşi doreşte copii, însă în 2020, în timpul carantinei, au luat din nou o pauză. Din iunie anul acesta, sunt nedespărţiţi.

Citește și: Gerard Butler și Morgan Brown, surprinși în ipostaze tandre, la câteva luni după ce s-a spus că s-au despărțit

Gerard Butler este considerat un adevărat crai la Hollywood, el fiind cunoscut pentru relațiile pe care le-a avut cu mai multe femei celebre, precum Rosario Dawson, Naomi Campbell, Cameron Diaz şi Jennifer Aniston, dar Goga Ashkenazi ori chiar românca noastră, Mădălina Ghenea.

În ceea ce privește relația pe care a avut-o cu Mădălina Ghenea, cei doi au fost împreună între 2012 și 2013. S-au cunoscut în septembrie 2012, prin intermediul unei prietene comune, la un eveniment Pirelli, din New York. De dragul Mădălinei, actorul a făcut o scurtă vizită în România.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri