smiley si gina pistol
Divertisment

Smiley și Gina Pistol / Foto: Facebook

Gina Pistol, despre începuturile iubirii cu Smiley: "Au fost mulți care nu au crezut în relația noastră". Examen al răbdării pentru ea

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit în luna mai, după o relație de șapte ani. Cei doi se știau de multă vreme, viața lor desfășurându-se în aceeași lume, dar lucrurile s-au legat la momentul potrivit.

Gina spune că a simțit că el este alesul și că a dat un adevărat examen în ale răbdării, capitol la care nu excela înainte: "Ceva îmi spunea să mai aștept".

"Eu am încredere foarte mare în intuiția mea, nu m-a dezamăgit niciodată. Așa a fost și cu Andrei. Cumva știam că EL este, știam că în anumite situații trebuie să am răbdare. La începutul relației, au fost foarte mulți oameni care nu au crezut în relația noastră, deși nu ne cunoșteau. Îmi era și greu să înțeleg programul lui Andrei, care era destul de plin și ne sincronizam foarte greu. Deși sunt foarte nerăbdătoare de fel, ceva îmi spunea să mai aștept. Acum, uitându-mă la ce familie minunată am, cred că este foarte important să Îi fim recunoscători lui Dumnezeu pentru tot. (...) Anul acesta a avut loc și nunta. Noi ne simțeam ca și cum am fi fost de mult căsătoriți, suntem de mult timp o familie, dar am făcut pasul acesta și pentru familia noastră extinsă", a povestit Gina Pistol pentru Viva.

Gina Pistol și Smiley, nuntă superbă în prezența a 300 de invitați

nunta smiley si gina pistol (6)
Nuntă Smiley și Gina Pistol / Foto: Instagram/Grabazei Photography

Gina și Smiley și-au unit destinele după șapte ani de relație, în fața a 300 de invitați, rude și prieteni, multe persoane fiind din showbiz.

Gina și Smiley au mers pe relaxare. Și-au dorit ca nunta să fie un prilej pentru ca persoanele dragi din viața lor să se distreze. Nu au existat rochii incomode sau coafuri care să le facă pe invitate să fie mai atente la a nu strica look-ul în loc să se distreze, iar mulți dintre bărbații invitați au preferat să vină în pantofi sport, fără papion sau cravată. De altfel, și mirii au ales un stil vestimentar boho chic, romantic, care i-a lăsat să se miște în voie.

Gina Pistol a avut două rochii de mireasă. Cea purtată la cununia civilă și religioasă a fost lungă până-n pământ, fluidă, cu broderii, fără paiete, aplicații strălucitoare sau corset. Rochia de la petrecere a fost strălucitoare, la fel de lejeră, cu transparențe, și a purtat-o cu ciocate. 

De cealaltă parte, Smiley s-a asortat cu soția lui. A îmbrăcat un costum crem și o cămașă fără rever. La petrecere a purtat un sacou colorat, pe care erau imprimate zeci de poze cu el și Gina, primit cadou de la bunul lui prieten, CRBL.

@smiley_omul "Că dacă n-ar fi, nu s-ar mai povesti"... dar se povestește și acum vreau să vă arăt tuturor cum a fost ziua noastră specială. Vă mulțumim tuturor, celor prezenți, celor care ne-ați trimis gânduri frumoase, celor care ați fost alături de noi pe toate mediile. 🙏🏼🤍 @gina.pistol 📸: @Art & Roses ♬ Vals

Toate emoțiile din lume, licărul din priviri, declarațiile de dragoste, îmbrățișările, săruturile și momentele speciale, toate au fost surprinse în cuvinte și imagini grăitoare, în clipul care i-a sensibilizat pe fanii celor doi.

Citește și: Moment emoționant la nunta lui Smiley, departe de ochii lumii. Ce a făcut artistul pentru a-și liniști fiica: Merg și-n mâini pentru ea

Citește și: Gina Pistol, în lacrimi pe Instagram, după ce a postat din greșeală o poză cu chipul fiicei sale: “Regret amarnic”

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri