smiley si fiica lui (2)
Divertisment

Smiley și fiica lui, Josephine / Foto: Facebook

Moment emoționant la nunta lui Smiley, departe de ochii lumii. Ce a făcut artistul pentru a-și liniști fiica: Merg și-n mâini pentru ea

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol ține și acum prima pagină a ziarelor, la zile bune de la petrecerea la care a participat toată crema showbizului românesc. Cei doi miri și cei 300 de invitați ai lor s-au distrat până în zori, într-o atmosferă de basm, într-o seră imensă de la marginea pădurii Snagov. Chiar dacă nu a stat mult la petrecere, pentru că are doar doi ani, fiica Ginei și a lui Smiley, a furat inimile invitaților.

Citește și: Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Smiley și Gina Pistol la nuntă: “Îi caracterizează. Totul denotă romantism”

Josephine, fetița solistului și a prezentatoarei tv, a apărut ca o mică prințesă, într-o rochie asortată cu ținutele părinților și pantofiori roșii din lac. A dansat în brațele tatălui ei, după cum arată o poză făcută de Pavel Bartoș la petrecere, dar a fost și în atenția fotografilor angajați de părinții ei să surprindă cele mai frumoase momente.

smiley si fiica lui
Smiley a dansat cu fiica lui. / Foto: Facebook

Citește și: Gina Pistol, în lacrimi pe Instagram, după ce a postat din greșeală o poză cu chipul fiicei sale: “Regret amarnic”

În plus, și Adela Popescu, invitată la nuntă, a povestit un episod care a emoționat-o, la care a asistat chiar când a ajuns la petrecere cu soțul ei. Momentul care i-a avut în centru pe Smiley și pe fiica lui nu a fost surprins de prea multe persoane.

"A fost o chestie superbă. Când am ajuns, erau toți invitații, așteptau să fie întâmpinați, iar Smiley, pentru că cea mică avea nevoie să se liniștească, a plecat 20 de minute prin pădure cu copilul lui. Mi s-a părut atât de emoționant gestul. Invitații erau acolo și el era de mână cu cea mică, vorbeau, povestea, o mângâia", a spus Adela.

nunta smiley si gina pistol (9)
Smiley și Gina, alături de fiica lor / Foto: Instagram/Grabazei Photography

"N-am cum să-i refuz ceva fiicei mele. De cele mai multe ori se duce la mama ei, iar când vine la mine și-mi cere ajutorul, las orice, merg și-n mâini", a spus Smiley în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Gina Pistol a hotărât să renunțe la televiziune. Ce a determinat-o să ia această decizie, deși se bucură de mare popularitate

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri