Goldie Hawn
Divertisment

Goldie Hawn, Foto: Profimedia

Goldie Hawn, în costum de baie la 75 de ani. Cum arată actrița care nu pare să îmbătrânească

Goldie Hawn și cel care îi este alaturi de aproape 40 de ani, Kurt Russel, se află în sudul Franței, unde au parte de o vacanta presărată cu plimbări romantice, șederi pe iahturi de lux și momente petrecute la plajă. Iar la 75 de ani, actrița impresionează cu silueta fizică.

Hawn, cunoscută pentru numeroasele roluri în filme celebre, dar și frumusețea răvășitoare, a demonstrat vârstă este doar un număr, iar un stil de viață sănătos face minuni. Aflată în Saint Tropez, Goldie a făcut furori pe plajele Coastei de Azur, într-un costum de baie întreg, negru, care i-a evidențiat picioarele suple.

*EXCLUSIVE* After over three decades together, Goldie Hawn & Kurt Russell are still very much in love. The Couple enjoyed a day at sea and lots of PDA in South France! **WEB EMBARGO UNTIL 12:20 on EDT on July 8, 2021** - ** WEB MUST CALL FOR PRICING **
Goldie Hawn în costum de baie în St. Tropez

Alături de ea a fost surpins și Kurt (70 de ani), cu care actrița a schimbat sărutări fugitive și a ciocnit pahare de șampanie pe iahtul de lux închiriat. De asemenea, cei doi actori, cunoscuți ca unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri de la Hollywood, s-au bucurat și de activități pe apă, precum plimbări pe jetski, dar și de compania prietenilor lor.

Kurt Russell And Goldie Hawn Partying - St Tropez
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Secretele lui Sharon Stone pentru a arăta atât de bine la 63 de ani. Somnul și ceaiurile din plante sunt sfinte

Deși ambii au vârste înainte, cei doi actori arată extrem de bine, iar în urmă cu câțiva ani, Goldie a dezvăluit care este secretul sănătățîi și formei sale fizice.

„Nu am un secret. Chiar nu. Nu este un secret. Încerc să-mi beau sucurile. Încerc să mă antrenez puțin în fiecare zi. Găsesc momente în timpul zilei. Fac meditații scurte în timpul zilei, dacă nu pot face una lungă dimineața, căci uneori sună telefonul și mă opresc și sunt pe fugă, dar găsesc timp să mă liniștesc. Fac drumeții. Merg cu bicicleta. Încerc să mă distrez cât mai mult posibil."

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?