gopo 2019 tinute
Divertisment

Gala GOPO a fost un adevarat spectacol pe covorul rosu

Gopo 2019. Ce tinute au ales vedetele pentru covorul rosu

"Oscarurile romanesti" au ajuns anul acesta la editia cu numarul 13, iar evenimentul GOPO 2019 a reunit, ca de fiecare data, zeci de actori si actrite din cinematografia autohtona.

Si, asa cum ne asteptam, inainte de ceremonia propriu-zisa, Gala GOPO a adus un adevarat spectacol si pe covorul rosu.

Daca anul trecut vedetele din showbizul romanesc au preferat nuante precum negru, alb, argintiu si auriu, in 2019, vedetele si-au pus imaginatia la bataie si au ales culori mai vii sau in nuante pastel.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Una dintre cele mai apreciate tinute a fost cea a lui Jojo, care a purtat o creatie M. Marquise, insa nici urmatoarele vedete nu s-au lasat mai prejos:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prezentatoare DigiSport Simona Taranu a purtat o rochie in stilul Greciei antice, intr-o nuanta de roz pudrat, semnata Rossery, atelierul creatoarei Carmen Dascalu. Colega sa, Ligia Munteanu, prezentatoarea Jurnalului Economic de la Digi24 a optat pentru o rochie creata de Maria Lucia Hohan, cu decolteul in V si spatele gol.

Simona Taranu
Ligia Munteanu

Iata ce alte tinute au impresionat la premiile GOPO 2019:

Amalia Enache si Dragos Bucurenci
Oana Zamfir
Oana Cosbuc
Ana Barbu si Marius Pancu
Andrei Aradits
Florentina Nastase, Tudor Giurgiu, Silvana Mihai
Diana Enciu si Alina Tanasa
Daniela Nane

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri