grimes si elon musk
Divertisment

Cantareata Grimes, iubita miliardarului Elon Musk, a publicat o fotografie in care apare topless, avand pe abdomen un desen cu un fat. / Foto: Getty Images

Grimes si Elon Musk urmeaza sa devina parinti? Ce fotografie sugestiva a postat cantareata

Cantareata Grimes, iubita miliardarului Elon Musk, a publicat o fotografie in care apare topless, avand pe abdomen un desen cu un fat.

Desi nu a confirmat oficial ca urmeaza sa devina mama, vedeta a raspuns la un comentariu pe Instagram, in care a scris: "sa fii insarcinata inseamna sa ai o stare de spirit salbatica si razboinica".

Sursele publicatiei Just Jared sustin ca Grimes este insarcinata. Ele au explicat ca au participat impreuna la cateva intalniri in ultimele saptamani si vedeta a renuntat la bauturi alcoolice pentru a-l mentine pe copil fericit si sanatos.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Grimes, in varsta de 31 de ani, si Musk, in varsta de 48 de ani, au o relatie din 2018. Elon Musk are, in prezent, cinci copii cu fosta sotie, scriitoarea Justine Wilson.

Grimes - nascuta Claire Boucher - a crescut in Vancouver, Columbia Britanica. A urmat o scoala specializata in arte creative, dar s-a concentrat pe muzica abia dupa ce a fost admisa la Universitatea McGill din Montreal.

Grimes a fost descrisa de catre publicatiile de specialitate drept o cantareata de electronic-pop, a carei muzica este "intunecata si eterica, senzuala si ciudata". Artista si Musk s-au cunoscut pe Twitter. Mai multe informatii despre femeia excentrica din viata milionarului, aici.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri