57th GRAMMY Awards - Arrivals
Divertisment

Photo by Jason Merritt/Getty Images

Gwen Stefani radiază de când a fost cerută de soție. Cum arată inelul de logodnă de 500.000 de dolari al artistei

Cântăreața Gwen Stefani trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei de când a anunțat că urmează să se căsătorească, iar acum și-a etalat mândră inelul de logodnă în valoare de 500.000 de dolari.

Gwen Stefani, în vârstă de 51 de ani, se va căsători cu Blake Shelton, care a cerut-o de soție, după cinci ani de relație. Aceștia au făcut anunțul în luna octombrie, iar acum artista, care a apărut în cadrul unei emisiuni de la Hallmark, și-a etalat inelul de logodnă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Supermodelul Carol Alt, la 60 de ani. În anii '80, a fost numită „cea mai frumoasă femeie din lume”. Secretele unui look mereu fresh

Inelul purtat de artistă nu poate trece neobservat, iar potrivit Daily Mail ar fi vorba de un singur diamant de 6-9 carate, ce este așezat pe o bandă din aur alb ori platină.

Gwen Stefani a ales să poarte o pereche de pantaloni negri, peste care a asortat un top lung, pus în valoare nu doar de croiul inedit, ci și de penele care îl decorează.

Cum s-au cunoscut Gwen Stefani și Blake Shelton

Gwen Stefani a fost cerută de soție la sfârșitul lunii octombrie, după cinci ani de relație cu Blake Shelton.

”Gwen, mulţumesc pentru că mi-ai salvat anul 2020… şi restul vieţii. Te iubesc. Am auzit un DA!”, a scris Shelton pe Instagram.

Gwen Stefani și Blake Shelton s-au cunoscut în 2014, pe platourile de filmare ale emisiunii „The Voice', unde erau jurați. La momentul respectiv, atât Gwen Stefani, cât și Blake Shelton erau implicați în alte relații.

Citește și: Viața de lux a Xeniei Deli: moldoveanca din clipul lui Justin Bieber trăiește visul american alături de soțul cu 36 de ani mai mare

Gwen Stefani era căsătorită pe atunci cu artistul englez Gavin Rossdale. Din mariaj au rezultat trei copii: Kingston Rossdale, în vârstă de 14 ani, Zuma Nesta Rock Rossdale de 12 ani și Apollo Bowie Flynn Rossdale, care are 6 ani. Gwen Stefani și Gavin Rossdale au divorțat după 14 ani.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri