xenia deli 65
Divertisment

Viața de lux a Xeniei Deli: moldoveanca din clipul lui Justin Bieber trăiește visul american alături de soțul cu 36 de ani mai mare

Originară dintr-un sătuc din Republica Moldova, Xenia Deli a ajuns pentru prima oara în atenția presei prin apariția sa în clipul lui Justin Bieber, “What Do You Mean”. Deși această apariție i-a deschis o mulțime de uși, frumoasa moldoveancă a preferat să aleagă familia în locul carierei: la 32 de ani este căsătorită cu un miliatrdar din Iordania și împreună au o fiica de doi ani.

Dacă înainte să devina mămică, moldoveanca posta imagini sexy pe rețelele de socializare, acum Xenia Deli le arată fanilor aspecte din viața sa de familie – pune imagini cu soțul său, dar și cu fetița sa, fără să îi arate totuși fața.

VEZI SI: Cele mai bune uleiuri de păr. Cum să ai un păr frumos și sănătos cu ajutorul remediilor naturiste

Xenia Deli are aparent tot ce își poate dori - locuiește într-o casă de vis în Los Angeles. Soțul ei, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, este un prosper om de afaceri, cu multiple case în Elveția și Egipt. Bărbatul a mai fost căsătorit și mai are încă trei copii, de vârste apropiate Xeniei.

Fostul model a spus despre soțul ei că este un bărbat foarte darnic, care îi face cadouri scumpe: “nu o insulă, dar pe aproape”, spunea aceasta mai demult pe Instagram.

VEZI SI: Mulți spun că e cea mai frumoasă femeie din lume. Cum arată Gal Gadot nearanjată și fără machiaj

Etichete: xenia deli

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri