New,York,,Ny,-,September,26:,Gwyneth,Paltrow,Attends,The
Divertisment

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow dezvăluie motivul pentru care femeile încearcă să ascundă semnele îmbătrânirii: „Societatea le face să le fie rușine”

Gwyneth Paltrow a vorbit deschis despre cât de greu le este femeilor din Statele Unite să îmbătrânească, motivând că problema este de fapt la societate. Actrița în vârstă de 50 de ani susține că femeile „vor să îmbătrânească” și să nu fie „înghețate în timp”, însă le este rușine. 

Câștigătoarea premiului Oscar a mai spus că femeile nu se pot lăsa naturale în decursul vieții și sunt nevoite să apeleze la intervențiile estetice sau la diferite trucuri de înfrumusețare pentru a-și ascunde semnele îmbătrânirii. Aceasta este „o problemă culturală”, iar Gwyneth crede că acesta este, de fapt, motivul pentru care ele se simt rău atunci când înaintează în vârstă. 

Citește și: Cum arată Gwyneth Paltrow fără pic de machiaj. Actrița a făcut publice imagini fără filtru

„Este o problemă a culturii, nu a noastră”, a declarat actrița. „Ca femei, vrem să fim sănătoase și să îmbătrânim frumos. Aceasta idee că ar trebui să fim înghețate în timp este una foarte ciudată”. 

Vedeta a mai spus că bărbații sunt considerați atrăgători atunci când îmbătrânesc și părul lor devine grizonant, însă femeile sunt judecate dacă au riduri sau fire albe de păr. 

„Este frumos să ai păr alb ca bărbat, dar atunci când oamenii văd o femeie de genul îi auzi: „Ce ai de gând să faci cu ridurile tale sau cu pielea îmbătrânită”. Societatea le face să le fie rușine”, a mai spus Paltrow

Citește și: Regula de la care nu se abate Gwyneth Paltrow când vine vorba de cinele în familie. A preluat-o de la părinții ei

Cât despre femeile care apelează la intervențiile estetice, actrița a spus: „Ar trebui ca fiecare femeie să facă ce își dorește. Unele femei vor să aibă grijă de fiecare aspect din punct de vedere estetic, iar altele vor doar să fie acea bunică fabuloasă care nu a făcut niciodată nimic în legătură cu îmbătrânirea”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri