Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Divertisment

Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Hailey Bieber și-a pus fanii pe jar cu cele mai recente poze. Și-a acoperit bustul cu fructe și a strălucit în bătaia soarelui

Hailey Bieber s-a jucat cu imaginația fanilor săi după ce a postat mai multe fotografii de la ultima sa ședință foto. Soția lui Justin Bieber a început o nouă campanie pentru brandul său de cosmetice, iar imaginile sunt de-a dreptul uimitoare. 

Atât pe contul său personal de Instagram, cât și pe contul companie Rhode, au apărut fotografii cu Hailey în costum de baie, etalându-și cu mândrie corpul de model în timp ce folosea cel mai nou balsam de buze. Bronzul ciocolatiu și pielea intens hidratată au făcut-o pe soția lui Justin, în vârstă de 26 de ani, să strălucească la propriu sub razele soarelui. 

Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Citește și: Hailey Bieber, prima apariție după drama din mediul online. Ce face soția lui Justin în timp ce utilizatorii o critică pe internet

În asta nu e tot, căci Hailey a plusat, renunțând la sutienul de la costumul de baie. Aceasta și-a acoperit bustul cu bucăți din fructul pasiunii, zâmbind larg în fața aparatului de fotografiat. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tânăra antreprenoare și-a surprins fanii cu imaginile din nou sa campanie, primind o mulțime de complimente în secțiunea de comentarii: „Doar mie îmi e cald?”/ „Wow, ești foarte sexy”/ „Incredibile fotografii”/ „Superbă”/ „Ești cea mai frumoasă”. 

Cum se menține în formă Hailey Bieber

Hailey Bieber reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Modelul are o siluetă pe care multe femei și-ar dori să o aibă, astfel că nu de puține ori a fost întrebată de fanele sale cum reușește să-și păstreze corpul tonifiat. Chiar dacă a explicat deseori care este rutina sa, se pare că Hailey își întreține silueta cu sesiunile de pilates. 

Recent, modelul în vârstă de 26 de ani a fost surprins plecând de la o sală de pilates din Los Angeles, iar ținuta purtată de soția lui Justin Bieber i-a pus în evidență corpul tonifiat. Îmbrăcată într-un top mulat alb, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni scurți în aceeași nuanță, vedeta și-a expus formele voluptoase și abdomenul plat. Hailey și-a completat look-ul cu un hanorac roz, oversize, pe care l-a prins în jurul taliei, da și cu pantofi sport albi, pe care i-a combinat cu șosete lungi. 

Hailey Bieber/ Profimedia
Hailey Bieber/ Profimedia

Citește și: Hailey Bieber, transformarea de-a lungul anilor. Cum arăta soția lui Justin Bieber în adolescență. A negat operațiile estetice

Hailey își ia antrenamentele în serios, astfel că a renunțat la machiaj și și-a prins părul blond într-un coc lejer, purtând o pereche de ochelari de soare atunci când a părăsit clădirea însoțită de garda sa de corp.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri