hailey bieber
Actualitate

Hailey Bieber este soția lui Justin Bieber și unul dintre cele mai de succes modele din lume. / Foto: Profimedia

Cum se simte Hailey Bieber la un an de la operația la inimă. Modelul a dezvăluit care este starea ei de sănătate actuală

În urmă cu un an, Hailey Bieber a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei. Modelul în vârstă de 26 de ani s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care a avut nevoie de o intervenție la inimă. 

Recent, soția lui Justin Bieber le-a reamintit fanilor că s-a împlinit un an de când a făcut operația la inimă, după ce a suferit accidentul vascular cerebral, iar acum se simte mai bine ca niciodată. Într-o postare pe contul său de Instagram, modelul a făcut publică o fotografie în care se afla pe un pat de spital la UCLA. 

Hailey Bieber/ Foto: Instagram
Hailey Bieber/ Foto: Instagram

Citește și: Hailey Bieber și-a pus fanii pe jar cu cele mai recente poze. Și-a acoperit bustul cu fructe și a strălucit în bătaia soarelui

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Hailey a vorbit din nou despre intervenția chirurgicală pe care a făcut-o pentru a-i fi reparată acea malformație la inimă, după ce a ajuns de urgență la spital din cauza unui AVC minor. Având în vedere că anul trecut și-a petrecut foarte mult timp în spitale, vedeta și-a dorit să-și liniștească fanii, dezvăluind că acum este „sănătoasă” și e simte foarte bine. 

Hailey Bieber a ajuns la spital în luna martie anul trecut

Hailey Bieber a fost internată pe 10 martie după ce a ajuns de urgență la spital, medicii spunându-i că aceasta a suferit un accident vascular cerebral minor. Potrivit cadrelor medicale, contraceptivele, infecția cu noul coronavirus și oboseala cauzată de zborurile lungi au fost factorii principali care au contribuit la apariția acestui AVC.

Hailey a povestit că, inițial, aceasta a simțit o „senzație ciudată” în brațul drept în timp ce lua micul dejun alături de soțul ei. Și-a simțit vârfurile degetelor „amorțite și ciudate” și în timp ce Justin o întreba dacă este bine, aceasta a observat că „nu putea vorbi”. 

„Partea dreaptă a feței mele a început să amorțească, nu am putut scoate o vorbă”, și-a amintit Hailey. „Mi-am dat seama imediat că am un accident vascular cerebral”, a continuat aceasta. 

Citește și: Nimeni nu are picioare mai frumoase ca ale ei. Hailey Bieber, impecabilă într-o rochie mini din latex, foarte strânsă pe trup

Norocul lui Hailey a fost că un medic se afla în apropiere atunci când cei doi au chemat ambulanța și a examinat-o până au venit cadrele medicale. Declinul facial a durat aproximativ 30 de secunde, potrivit acesteia, dar s-a străduit foarte mult să formuleze câteva cuvinte pentru a răspunde la întrebările medicilor. Tânăra a mărturisit că anxietatea ei a „înrăutățit totul”. 

„Când a am ajuns la camera de urgență am început să-mi revin la normal. Am putut să vorbesc și nu mai aveam probleme cu fața sau cu brațul”, a spus modelul. 

Hailey Bieber a rămas peste noapte la spital, unde a fost supusă unor teste pentru a determina cauza cheagului de sânge. Testele au arătat că a suferit un AIT - un atac ischemic tranzitoriu, numit adesea mini-accident vascular cerebral. Radiografiile au arătat că aceasta a suferit o lipsă de oxigen la creier pentru o perioadă scurtă de timp, cauzată de cheagul de sânge. De asemenea, medicii au mai spus că un set de trei evenimente recente au contribuit la apariția accidentului vascular cerebral. Hailey tocmai începuse să folosească pastile contraceptive fără să discute cu medicul său și astfel a suferit frecvent migrene. De asemenea, ea avusese recent Covid și călătorise „din Paris și înapoi într-un timp foarte scurt”. 

Citește și: Hailey Bieber, imaginea care i-a făcut pe fani să-și dea frâu liber imaginației. Modelul s-a fotografiat doar într-o pereche de blugi

Ulterior, Hailey a mers la UCLA pentru un control mai amănunțit, unde a fost diagnosticată cu PFO, o mică deschizătură la inimă care de obicei se închide la naștere, având cel mai înalt grad. Deschizătura avea între 12 și 13 milimetri. De obicei, un cheag de sânge este filtrat de inimă și absorbit de plămâni. Din cauza afecțiunii medicale PFO, cheagul de sânge a trecut din inimă și a ajuns până la creier. 

Ulterior, Hailey a suferit o intervenție pentru a închide deschizătura de PFO. Ea a spus că procedura a decurs „fără probleme” și că se va recupera complet, cu toate acestea, a fost „cel mai înfricoșător moment din viața ei”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri