halep andreescu turneul campioanelor
Divertisment

Bianca Andreescu a facut spectacol la primul sau meci din cadrul Turneului Campioanelor 2019. Dupa ce si-a adjudecat primul set, in cel de-a al doilea, jucatoarea a cedat cu greu in fata Simonei Halep.

Halep-Andreescu, Turneul Campioanelor 2019. Faza care a ridicat publicul in picioare la Shenzhen

Bianca Andreescu a facut spectacol la primul sau meci din cadrul Turneului Campioanelor 2019. Dupa ce si-a adjudecat primul set, in cel de-a al doilea, jucatoarea a cedat cu greu in fata Simonei Halep.

In setul al doilea, la scorul de 4-2 pentru Simona, Bianca a avut o executie specifica baietilor. Canadianca a trimis mingea printre picioare si a reusit sa o surprinda pe Halep, care a trimis mingea in afara terenului.

Vezi AICI faza meciului dintre Simona Halep si Bianca Andreescu.

Bianca Andreescu participa pentru prima data la Turneul Campioanelor. Adversara sa, romanca Simona Halep se afla la a cincea prezenta la Turneul Campioanelor, cu toate ca a reusit sa se califice la ultimele sase editii.

Simona Halep si Bianca Andreescu - acelasi sponsor, echipamente diferite

Simona Halep a debutat la editia 2019 a Turneului Campioanelor cu intalnirea impotriva Biancai Andreescu. Romanca si-a etalat echipamentul pregatit de Nike pentru intrecerea de final de an, care nu arata ca cel al adversarei sale, desi au acelasi sponsor.

Halep a aparut imbracata in acelasi echipament pe care l-a purtat Elina Svitolina in meciul cu Karolina Pliskova, compus dintr-un top alb si o fusta visinie. De cealalta parte, Andreescu a ales o rochie roz. Se pare ca cele doua jucatoare au avut la dispozitie trei echipamente din care sa aleaga, insa au avut preferinte diferite.

Turneul Campionalelor poate fi urmarit in DigiOnline. Descarca aplicatia din Magazinul Google Play sau App Store si urmareste pe desktop, tableta sau mobil competitiile tale preferate! Oriunde, oricand!

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?