simona halep (1)
Divertisment

Simona Halep / Foto: Instagram

Simona Halep și-a schimbat look-ul, dar nu toți fanii au fost plăcut impresionați: "O îmbătrânește". Răspunsul elegant al stilistului

Simona Halep a revenit în circuitul profesionist de tenis, după ce s-a lămurit situația cu cazul ei de dopaj. După un prim meci la turneul din Miami, unde a fost scoasă din primul tur, sportiva a primit un nou wild card, de data aceasta la Madrid, semn că organizatorii și publicul vor să o vadă la muncă. Înainte de a pleca în Spania, unde pe 22 aprilie începe turneul, Simona a trecut pe la salonul hairstilistului Sorin Stratulat.

Simona Halep s-a lăsat pe mâinile lui Sorin Stratulat, cel care se ocupă de ani buni de părul ei. Până acum, tenismena a preferat culori deschise la păr, așa că brunetul de acum este o schimbare radicală.

Citește și: Megan Fox, adevărul despre look-ul său de la People’s Choice Awards. Actrița a fost comparată cu „mireasa lui Chucky”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu toți admiratorii au fost încântați de rezultat, unii spunând că părul închis la culoare îi adaugă ani la vârsta ei. "Sorry, dar o îmbătrânește mult. No No No!"; "Este prea închis, nu înțeleg de ce ne lăudăm cu lucruri care sunt neah", au scris câțiva. Hairstilistul a ținut să dea și două replici: "Întrebarea e: te simți bine așa? E ceea ce îți dorești? Te regăsești? Nu crezi că e mai important să ne creăm spațiul să fim cum vrem noi (poate chiar bătrâni) decât să ne punem ștampile?"; "Nu sunt în business-ul mulțumirii audienței de pe Insta, recenzia nu e pentru mine. Iubesc blondul, dar mai mult iubesc când oamenii se regăsesc pe ei înșiși indiferent de părerea altora".

Citește și: Shiloh Jolie-Pitt, o nouă schimbare de look. Adolescenta are părul foarte scurt și roz și e copia fidelă a mamei sale

Cu toate acestea, comentariile pozitive au fost mult mai multe. "Ce bine îi stă așa!"; "Wow, arată super natural"; "Ce păr sănătos, natural, superb. Felicitări! E frumoasă"; "Îi stă bine cu orice culoare. Cred că și roșcat o prinde. Și șuvițe. Și părul creț. Ea este oricum frumoasă natural, deci culoarea părului nici nu mai contează. Plus atitudinea ei și spiritul de luptătoare"; "Culoarea este superbă, foarte naturală. Îi pune ochii în evidență" ; "Pare neînfricată".

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri