simona halep turneul campioanelor 2019
Divertisment

Simona Halep a iesit invingatoare din confruntarea cu Bianca Andreescu de la Turneul Campioanelor 2019, scor 3-6, 7-6, 6-3. Dupa terminarea partidei, romanca a oferit o declaratie despre victoria obtinuta.

Halep-Andreescu, Turneul Campioanelor 2019. Primele declaratii ale Simonei dupa victoria epica

Simona Halep a iesit invingatoare din confruntarea cu Bianca Andreescu de la Turneul Campioanelor 2019, scor 3-6, 7-6, 6-3. Dupa terminarea partidei, romanca a oferit o declaratie despre victoria obtinuta.

”Este o performanta incredibila sa fiu calificata de 6 ori la rand aici. Sunt mandra ca am ajuns din nou aici. A fost un meci greu, stiam ca e o adversara care joaca bine pana la final. Sunt fericita ca am castigat in sfarsit un meci aici. Inca joc rau, dar am timp sa ma antrenez.

Am transformat presiune in ceva bun. Am luptat cu o fata cu 10 ani mai tanara decat mine si sunt mandra. Ea a jucat incredibil la Wimbledon. Le multumesc tuturor fanilor romani si celor din China”, a spus Halep, la finalul meciului.

Bianca Andreescu a participat pentru prima data la Turneul Campioanelor, pe cand Simona Halep este pentru a cincea prezenta la Turneul Campioanelor, cu toate ca a reusit sa se califice la ultimele sase editii.

Ce a declarat Simona Halep inainte de jocul cu Bianca Andreescu

Inainte de meciul cu Bianca Andreescu, Simona a declarat ca participarea la Turneului Campioanelor 2019 este o provocare pentru ea, avand in vedere accidentarea suferita recent.

"Este o grupa foarte grea. Ele au un joc foarte solid si, de fapt, sunt foarte solide. (...) Este o mare provocare pentru mine sa revin dupa o accidentare ca sa evoluez impotriva lor, asa ca voi da tot ce am mai bun si voi incerca sa joc cat pot de bine ca sa castig meciul", a declarat Halep inainte de prima sa partida de la Turneul Campioanelor 2019.

Turneul Campioanelor 2019. Simona Halep-Elina Svitolina se va juca miercuri, 30 octombrie

In primul meci disputat in grupa Violet, Elina Svitolina a invins-o pe Karolina Pliskova cu 7-6 (12), 6-4. Sportiva in varsta de 25 de ani, care a castigat anul trecut ultima editie a Turneului Campionalor, s-a impus intr-o ora si 53 de minute.

Astfel, Simona Halep o va intalni in urmatorul meci al grupei Violet pe Elina Svitolina, miercuri, 30 octombrie, in jurul orei 10:00.

Turneul Campionalelor poate fi urmarit in DigiOnline. Descarca aplicatia din Magazinul Google Play sau App Store si urmareste pe desktop, tableta sau mobil competitiile tale preferate! Oriunde, oricand!

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri