olivia harry
Divertisment

Olivia Wilde și Harry Styles sursă foto: Getty Images

Harry Styles și Olivia Wilde, escapadă romantică în Toscana. Cum au fost surprinși de către fani

Harry Styles și Olivia Wilde au fost văzuți, zilele trecute, bucurându-se de o vacanță romantică în Toscana, Italia. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de fani în timp ce se plimbau îmbrățișați în pitorescul oraș de pe litoral, Porto Ercole.

Harry, în vârstă de 27 de ani, a plecat într-o escapadă în Italia după ce a terminat de filmat pelicula "My Policeman" în Londra, iar Olivia (37 de ani) i s-a alăturat după ce a petrecut timp și cu cei doi copii ai ei, Otis, în vârstă de 7 ani și fiica sa, Daisy, în vârstă de 4 ani, pe care îi are cu fostul logodnic, Jason Sudeikis.

„Olivia a fost și ea la Londra, petrecând timp cu copiii ei, care sunt acolo cu Jason. Olivia a rămas acolo cu copiii ei, apoi a zburat în Porto Ercole pentru a se bucura de vacanță alături de Harry.” a declarat o sursă apropiată.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cum și-a petrecut prințesa Diana ultima zi de naștere: înconjurată de flori și cadouri de la admiratori bogați, inclusiv de la Trump

Cântărețul a fost văzut vineri relaxându-se singur pe o plajă din Veneția înainte de vizita lui Wilde. Conform Page Six, cei doi au început o relație în ianuarie, anul acesta, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al viitorului thriller psihologic, intitulat "Don't Worry Dariling", pe care actriță l-a regizat.

De atunci, relația dintre ei a devenit destul de serioasă, în ciuda diferenței de vârstă de zece ani, iar Olivia a fost văzută mutându-și bagajele din casa pe care o împărțea cândva cu Sudeikis în casa lui Styles.

Olivia Wilde și Jason Sudeikis s-au despărțit în noiembrie anul trecut, dar au decis rămână prieteni de dragul copiilor.

**

Citește și: Andra Day dezvăluie care este adevărul cu privire la relația dintre ea și Brad Pitt: "Este minunat, super talentat"

În ciuda acestui lucru, Sudeikis, în vârstă de 45 de ani, a mărturisit are inima frântă din cauza faptului fosta parteneră a trecut atât de rapid peste despărțire.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?