Hayden Panettiere
Divertisment

Hayden Panettiere / Profimedia Images

Hayden Panettiere a dezvăluit că și-a micșorat bustul: ”Nu mai eram mulțumită de corpul meu, parcă nu-mi aparținea!”

Hayden Panettiere, actrița în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit că se simte ca și cum ar fi altă persoană după ce și-a făcut operație de micșorare a sânilor.

În vârstă de 33 de ani, actrița din ”Heroes”, a dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Peole, că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și micșora bustul. Totul s-a întâmplat, însă, la aproape opt ani de când a adus-o pe lume pe fiica ei, Kaya.

”Nu eram mulțumită de corpul meu, parcă nu-mi mai aparținea”, a mărturisit ea, potrivit Page Six.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Ce relație există, de fapt, între Irina Shayk și Bradley Cooper. Un apropiat a spus adevărul despre imaginea devenită virală

”Nu cred că e nimic greșit să-ți dorești să-ți îmbunătățești o anumită parte a corpului, mai ales dacă te ajută să fii mai încrezătoare. Doar despre asta este vorba. Iar pe mine m-a ajutat, am încredere în mine din nou”, a mai precizat actrița, care este mama unei fetițe de opt ani, pe care a adus-o pe lume în urma relației cu Wladimir Klitschko, care la vremea respectivă îi era logodnic.

Hayden Panettiere

Ttotodată, actrița a vorbit și despre faptul că a trecut prin momente delicate după ce a fost dependentă de alcool.

”Am avut mult de muncă cu mine. După oopt luni de terapie intensivă, m-am simțit ca nouă, ca o pânză albă, pe care trebuie să lucrezi”, a mai spus ea, potrivit People.

Tootodată, actrița a mărturisit că s-a confruntat cu insomnie, iar remediile naturiste la care a apelat au fost ceaiurile de mușețel cu lapte și miere și băile cu vanilie.

Citește și: Priyanka Chopra, mai seducătoare ca oricând. Actrița a arătat uimitor într-o rochie inedită cu un decolteu proeminent

”Am făcut terapie pentru că mi-am dorit să mă întorc la perioada în care eram fericită și sănătoasă”, a mai precizat ea. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?