Priyanka Chopra/ Profimedia
Divertisment

Priyanka Chopra/ Profimedia

Priyanka Chopra, mai seducătoare ca oricând. Actrița a arătat uimitor într-o rochie inedită cu un decolteu proeminent

Priyanka Chopra și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie uimitoare, în timp ce părăsea hotelul de cinci stele din Paris, acolo unde a fost cazată pentru un eveniment monden.

Actrița în vârstă de 39 de ani a fost mai seducătoare ca oricând, purtând o rochie neagră spectaculoasă, cu un guler alb supradimensionat și un decolteu adânc, care i-a pus în evidență bustul generos. Ținuta soției lui Nick Jonas i-a pus în evidență formele voluptoase, dar și talia de viespe. Vedeta de la Hollywood a optat pentru un set de bijuterii cu pietre prețioase verzi, format dintr-un colier impresionant și o pereche de cercei strălucitori, pe care i-a evidențiat cu ajutorul coafurii elegante. 

Priyanka Chopra/ Profimedia
Priyanka Chopra/ Profimedia

Citește și: Priyanka Chopra, prima fotografie cu fiica ei și a lui Nick Jonas. Micuța a stat 100 de zile în spital înainte să fie adusă acasă

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Priyanka Chopra și-a arătat zâmbetul fermecător în timp ce ieșea din hotel și se îndrepta către mașina luxoasă care a dus-o la eveniment, fiind tot timpul acompaniată de gărzile de corp. 

Priyanka Chopra/ Profimedia
Priyanka Chopra/ Profimedia

Priyanka Chopra a renunțat la numele de familie al soțului ei, Nick Jonas, pe rețelele sociale

Celebra actriță Priyanka Chopra a alimentat și mai mult zvonurile apărute recent cum că ea și soțul ei, Nick Jonas, sunt pe punctul de a se despărți. Aceasta a decis să elimine numele de familie al acestuia de pe conturile sale de socializare, inclusiv de pe Twitter și Instagram. Fanii au intrat la bănuieli imediat și se întreabă care este de fapt motivul. 

Citește și: Priyanka Chopra, fotografie rară din copilărie. Actrița i-a adus un omagiu bunicii sale: „A fost o persoană foarte importantă”

Cu toate acestea, se pare că lucrurile merg bine pentru cuplul căsătorit de trei ani. Recent, actrița din Matrix i-a comentat soțului ei la o postare pe Instagram, semn că cei doi sunt bine. Însă acest lucru nu explică decizia neașteptată de a se rupe de numele lui Jonas, potrivit Daily Mail. 

Nick Jonas a postat recent un videoclip pe contul său de Instagram, în care este îmbrăcat în haine sport și își lucrează brațele la sala de fitness. Celebrul compozitor a scris alături: ”Motivația de luni. Hai să o facem!”, iar postarea a strâns mii de comentarii. Printre cei care au comentat a fost și soția lui, Priyanka Chopra, care a eliminat astfel toate grijile cu privire la relația dintre ei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri