Heidi Klum/ Profimedia
Divertisment

Heidi Klum/ Profimedia

Heidi Klum, imaginea perfecțiunii la 48 de ani. Supermodelul și-a arătat picioarele lungi în cea mai senzuală ținută

Heidi Klum arată uimitor la vârsta de 48 de ani. Supermodelul s-a fotografiat recent în cea mai senzuală ținută în timpul unor filmări din Las Vegas. 

Supermodelul a dovedit din nou că meseria ei poate fi practicată și la o vârstă mai înaintată atunci când ești pasionat și îți dorești acest lucru. În urmă cu puțin timp, aceasta le-a arătat fanilor săi câteva fotografii din timpul unor filmări din Las Vegas, unde a purtat cea mai îndrăzneață ținută de până acum. Ea și-a etalat picioarele lungi într-o pereche de colanți negri subțiri, cu decupaje în jurul șoldurilor, care i-au accentuat silueta tonifiată. Heidi a optat pentru un top scurt din dantelă de culoarea nude și și-a lăsat abdomentul plat la vedere, completându-și look-ul cu o pereche de pantofi cu toc negri. 

Într-una din fotografii, aceasta și-a lăsat buclele blonde pe spate, iar în alta și-a accesorizat ținuta cu o șapcă neagră cu imprimeuri colorate. 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Spectaculoasa Heidi Klum, în rochie mini și pe tocuri, în cele mai neașteptate ipostaze, la filmări în California

„Ce s-a întâmplat în Vegas..”, a scris Heidi Klum la descrierea fotografiei postate pe Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum se menține în formă Heidi Klum

La cei 48 de ani, Heidi Klum reușește să fie una dintre cele mai frumoase modele. Aceasta a reușit în decursul anilor să se mențină în cea mai bună formă. În urmă cu ceva timp, antrenorul acesteia, David Kirsch, a mărturisit cum reușește Heidi să aibă o siluetă de invidiat. 

Potrivit acestuia, secretul unui asemenea corp constă într-o alimentație lipsită de produse lactate, dulciuri, pâine și alcool. Mai mult, Heidi are grijă să își asigure zilnic un aport de doar 1200 de calorii. Modelul mănâncă o dată la trei ore, însă porții reduse. În acest fel, metabolismul este stimulat și organismul lucrează încontinuu, ceea ce face ca grăsimile să fie arse. Mai mult, din alimentația acesteia nu lipsesc fructele, în special merele, care sunt preferatele ei. Ori de câte ori îi este foame mănâncă un măr.

Citește și: Heidi Klum arată foarte bine la 48 de ani. Supermodelul a renunța la lenjerie și și-a arătat picioarele lungi într-o rochie senzuală

Bineînțeles că sportul este nelipsit din programul său, Heidi Klum mergând cel puțin de trei ori pe săptămână la sală. Iar potrivit modelului, cei patru copii ai săi au în permanență grijă să o mențină în formă. „Am patru copii și asta mă ține ocupată tot timpul. Facem împreună multe lucruri care ne țin pe toți în formă. Înotăm în piscină, jucăm tenis și ne bucurăm, atunci când avem timp, de drumeții”, a declarat aceasta.

Etichete: tinuta , model , heidi klum

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri