*EXCLUSIVE* Heidi Klum filming Germany's Next Topmodel by Heidi Klum with- Part 1
Divertisment

Heidi Klum filmează Germany's Next Topmodel by Heidi Klum în Huntington Beach, California. Profimedia

Spectaculoasa Heidi Klum, în rochie mini și pe tocuri, în cele mai neașteptate ipostaze, la filmări în California

Heidi Klum strălucește la 48 de ani. Vedeta de origine germană a fost zilele acestea protagonista unei ședințe foto inedite. Supermodelul filmează pentru Next Top Model Germania, în California.

Klum a făcut show total pe plajă, într-o rochie portocalie mulată, pe tocuri. Pentru fotografii spectaculoase, Heidi a pozat într-un ceas uriaș în ipostaze care i-au pus în evidență silueta impecabilă și flexibilitea.

Lui Heidi i s-a alăturat pe platourile de filmare un model nud pictat în auriu.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Klum este gazda Next Top Model Germania începând din 2006. Show-ul se bazează pe emisiunea America's Next Top Model, creată de Tyra Banks.

Heidi Klum este și jurat al producției începând cu sezonul 14, din 2019.

Moștenește frumusețea mamei sale. Cum arată Leni, fiica lui Heidi Klum

heidi klum și fiica ei, leni klum

Leni, fiica de 17 ani a lui Heidi Klum, moștenește cu siguranță frumsețea mamei sale. Tânăra, care și-a făcut deja debutul în lumea modei, a fost prezentă la premiera peliculei "The Harder They Fall", în Los Angeles, unde a impresionat cu o ținuta aleasă.

Modelul și-a făcut apariția la eveniment alaturi de Seal, fostul soț al mamei sale, care a adoptat-o la scurt timp după mariajul lor din 2015. Tatăl ei biologic este multi-milionarul italian, Flavio Briatore.

Îmbrăcată într-o rochie mini, neagră, cu pietre în partea de jos și un decolteu adânc, Leni Klum a atras toate privirile asupra sa, frumusețea ei fiind incontestabilă.

Heidi Klum, supermodel și la 48 de ani. A făcut o ședință foto cu Snoop Dogg, într-o rochie ce pare mai mult o piesă de lenjerie intimă

Etichete: heidi klum

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri