Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia
Divertisment

Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia

Heidi Klum și Tom Kaulitz au arătat încă o dată cât de mult se iubesc, în ciuda diferenței de vârstă. Imaginile i-au cucerit pe fani

Heidi Klum și Tom Kaulitz sunt căsătoriți de mai bine de trei ani, însă continuă să se iubească la fel ca la început. Nu de puține ori aceștia le-au arătat fanilor dovezi ale afecțiunii lor, iar recent, cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, în timp ce se bucurau de o zi însorită la piscină. 

Fostul model de la Victoria's Secret, în vârstă de 49 de ani, a purtat o rochie de plajă roz, cu buline albe, peste un costum de baie negru, în timp ce se relaxa lângă soțul său, celebrul cântăreț Tom Kaulitz, în vârstă de 32 de ani. Cei doi au împărțit un șezlong, admirând vremea frumoasă de pe marginea unei piscine din Miami. Artistul și-a etalat bustul gol, purtând doar un șort negru cu detalii albe, în timp ce soția sa era așezată cu capul pe pieptul lui. 

Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia
Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia

Heidi Klum a renunțat la machiaj, lăsându-și la vedere trăsăturile naturale, însă și-a protejat ochii de razele soarelui, purtând o pereche de ochelari de soare cu rame albe. 

Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia
Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Heidi Klum și soțul ei, un cuplu de neratat la show-ul Dolce & Gabbana din Veneția. Cu ce ținute au impresionat cei doi

În timp ce se relaxau pe șezlong, Tom Kaulitz a îmbrățișat-o pe partenera sa de viața cu unul din brațe, sărutând-o pe frunte într-un gest foarte romantic. Înconjurați de băuturi răcoritoare, aceștia au petrecut timp de calitate împreună. Ei au vorbit aproape top timpul, iar la un moment dat, cântărețul chiar s-a uitat împreună cu soția sa în telefonul acesteia, semn că nu există secrete între ei. 

Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia
Heidi Klum și Tom Kaulitz/ Profimedia

Relația lui Tom Kaulitz cu cei patru copii ai modelului Heidi Klum

Înainte de căsătoria cu chitaristul trupei Tokio Hotel, supermodelul a fost căsătorită cu stilistul Ric Pipino din 1997 până în 2002. Ulterior, Klum a început să se întâlnească cu omul de afaceri Flavio Briatore în 2004, cu care are împreună o fiică pe nume Leni. Cei doi s-au despărțiti înainte de nașterea fiicei lor, iar modelul a început să se întâlnească cu artistul Seal în același an. 

Cei doi s-au căsătorit în 2005 și au împreună trei copii. Cu toate acestea, Klum și Seal s-au separat în cele din urmă în 2012 și divorțul lor a fost finalizat doi ani mai târziu.

După ce s-a căsătorit cu Tom Kualitz, Heidi Klum a dezvăluit într-un interviu că a fost îngrijorată atunci când partenerul ei actual i-a cunoscut copiii, fiindu-i teamă de modul în care se vor înțelege și de cum vor interacționa copiii cu el. 

Citește și: Heidi Klum și Tom Kaulitz, fotografiați în ipostaze tandre la Coachella. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

„Sunt sigură că nu este ușor să intri într-o familie deja formată, având patru adolescenți. Era mai ușor când erau mici, cu siguranță. Fiecare vârstă vine cu provocările ei”, a declarat Heidi Klum. 

Cu toate acestea, modelul a declarat ulterior că Tom Kaulitz a devenit foarte apropiat de copiii ei în cele din urmă, acesta dându-le chiar și lecții de conducere. Ea a spus că legătura soțului cu copiii ei este una foarte „frumoasă”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri