Hugh Jackman and his Mom have a Good Laugh Hugh Jackman
Divertisment

Hugh Jackman și mama sa, Grace. Profimedia

Hugh Jackman, tribut emoționant de Ziua Mamei, după ce aceasta l-a abandonat pe când el avea 8 ani. Acum, cei doi se înțeleg minunat

Ziua Mamei a fost sărbătorită pe 8 mai în SUA. Hugh Jackman a profitat de această ocazie pentru a-i ura la mulți ani mamei sale, Grace McNeil, cu care însă nu a avut întotdeauna o relație strânsă. 

Pe Instagram, duminică, actorul australian a postat o imagine cu cea care i-a dat viață și a scris: Dragei mele mame și tuturor celor care sărbătoresc astăzi, la mulți ani de Ziua Mamei!”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Hugh Jackman, părăsit de mama sa pe când avea doar opt ani

Actorul în vârstă de 53 de ani și mama sa și-au reînnodat relația în ultimii ani, după multă vreme în care au stat departe unul de celălalt.

Starul din „Wolverine” a vorbit sincer în trecut despre relația tensionată cu mama sa. Într-un interviu pentru The Australian Women's Weekly, în octombrie 2012, Hugh a dezvăluit că avea doar opt ani când mama sa a ales să se întoarcă în Anglia natală. L-a părăsit pe el și pe cei patru frați ai săi, rămânând cu tatăl lor, Christopher Jackman, în Sydney. Hugh a recunoscut că i-a luat ani de zile să se împace cu această decizie, dar acum el și Grace au o relație excelentă.

Hugh Jackman: Oamenii vorbeau despre tine și se uitau la tine pentru că era ciudat ca mama să plece

„Pe vremea aceea, era dificil. Unul dintre principalele lucruri pe care mi le amintesc este acel sentiment oribil că oamenii vorbeau despre tine și se uitau la tine pentru că era ciudat ca mama să plece”, a mărturisit el.

„Timp de mai mulți ani, am crezut că nu va fi pentru totdeauna, așa că m-am agățat de asta. Până la 12, 13 ani, am crezut că mama și tata vor fi iar împreună. În cele din urmă, am realizat că nu se va întâmpla, iar acesta a fost probabil cel mai greu moment”.

Hugh Jackman: Nu am simțit însă niciodată că mama mea nu mă iubește

Hugh a explicat că: „nu am simțit însă niciodată că mama mea nu mă iubește”. „Știu că a trecut printr-o perioadă grea. A fost în spital după ce m-am născut, a suferit de depresie postnatală. Și apoi au mai venit cinci copii. Unde mai pui că a emigrat din Anglia și nu a existat o rețea de sprijin pentru ea aici, plus faptul că tata era la serviciu toată ziua... și îți dai seama ...ca părinți facem și greșeli.”

Mesajul înduioșător pe care puștiul lui Jason Statham i l-a lăsat: Tati, îți mulțumesc că muncești atât de mult. Cu dragoste, Jack

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri