The American actress Angelina Jolie poses for photographers during photocall of the film Eternals in Rome.
Divertisment

Angelina Jolie, la premiera Eternals. Profimedia

Imagini unice cu Angelina Jolie și fiica ei, Shiloh, în Cambodgia, după ce Brad Pitt a dat-o în judecată: Aici sufletul meu își revine

Angelina Jolie și fiica ei adolescentă, Shiloh, se relaxează zilele acestea în Cambodgia, după ce fostul soț al actriței din „Salt”, Brad Pitt  a dat-o în judecată pentru că ar fi vândut „în secret” partea ei din vinăria din Franța unui om de afaceri rus.

Vedeta în vârstă de 46 de ani a postat imaginile rare cu fiica ei, pe Instagram, mărturisindu-le celor 12,3 milioane de fani care o urmăresc pe această rețea de socializare: „Câteva zile în Cambodgia, printre localnicii calzi, și simt că sufletul meu își revine. Aceasta a fost întotdeauna o țară specială pentru mine și pentru familia noastră.”

În prima fotografie, Angelina zâmbește, în afara casei, alături de fiica ei de 15 ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Familia lui Jolie are legături puternice cu această țară, deoarece de aici l-a adoptat pe fiul ei cel mare, Maddox Chivan Jolie-Pitt (20 de ani),  apoi a creat organizația de caritate non-profit, Fundația Maddox Jolie-Pitt (MJP).

Angelina a fost martoră pentru prima dată la efectele crizei umanitare din Cambodgia distrusă de război, în timp ce filma în 2001 „Lara Croft: Tomb Raider”.

Mai târziu, în 2003, a cumpărat o casă în Cambodgia, pentru ca fiul ei Maddox să aibă unde să se întoarcă oricând dorește să se conecteze cu țara lui natală. Proprietatea a transformat-oîntr-o rezervație naturală, deschizând calea pentru fundația MJP. 

În semn de recunoaștere a eforturilor sale dedicate conservării mediului înconjurător, regele Norodom Sihamoni i-a acordat cetățenia țării în 2005.

Imaginile publicat de Angelina Jolie vin la câteva zile după ce Brad Pitt i-a intentat proces pentru că și-a vândut partea ei din vinăria de la Château Miraval din Franța, către omul de afaceri rus Yuri Shefler. Se pare că Pitt și Jolie conveniseră să nu vândă fără acordul celeilalte părți. Cei doi se războiesc însă de ani de zile în tribunale pentru custodia copiilor și împărțirea averii. 

Shefler este proprietarul S.P.I. Grup care produce și vinde peste 300 de mărci de alcool și are o avere netă de aproximativ 2,5 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Angelina Jolie încă îi trimite cadouri de Crăciun fiului fostului ei soț, Billy Bob Thornton. „Ne distram tare împreună cu ea”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri