britney spears (1)
Divertisment

Britney Spears s-a ras singură pe cap în 2007. / Foto: Profimedia

Britney Spears, dezvăluiri la 16 ani de când a intrat într-un salon și s-a ras singură pe cap: "Oamenii mă studiau de sus până jos"

După 16 ani de tăcere pe marginea acestui subiect, Britney Spears a dezvăluit motivele din spatele deciziei de a se rade singură pe cap, la un salon din California. În februarie 2007, prințesa muzicii pop a intrat într-o frizerie, a cerut mașina de tuns, s-a pus în fața oglinzii și a început să scape de podoaba capilară.

Britney se pregătește să-și lanseze cartea de memorii, "The Woman in Me", în care face câteva dezvăluiri care au făcut deja înconjurul presei din toată lumea. A povestit despre cum a început să bea cocktailuri din clasa a opta alături de mama ei sau că a rămas însărcinată și a făcut avort la 19 ani, în timpul relației cu Justin Timberlake. Și subiectul "de ce și-a ras părul" a fost abordat de ea.

"Încă de când eram în creștere, oamenii se holbau la mine, mă studiau de sus până jos. Îmi spuneau ce cred despre corpul meu încă de când eram o adolescentă. Să mă rad pe cap și să fac pe rebela erau manierele mele de a respinge toate lucrurile astea", mărturisește Spears.

Citește și: Amanda Bynes, fostul copil minune al Hollywood-ului, își schimbă meseria. Se pregătește să devină manichiuristă

Britney Spears
Britney Spears s-a ras singură pe cap în 2007. / Foto: Profimedia

2007 a fost un an teribil de greu pentru Britney Spears

În februarie 2007, la o zi de când ieșise de la o clinică de dezintoxicare din Caraibe, Britney a intrat într-un salon din California și a cerut ca părul ei lung și brunet să fie ras complet. Proprietara frizeriei a refuzat, așa că solista a luat lucrurile în propriile mâini. A luat o mașină de tuns, s-a pus pe un scaun în fața oglinzii și a început să se radă pe cap, totul în blițurile fotografilor care o pozau de dincolo de geamuri.

A doua zi, Britney a mers la o clinică de dezintoxicare, a stat doar o zi, dar s-a întors pentru a-și completa programul. Toate acestea s-au întâmplat în timp ce ea lupta pentru custodia celor doi fii ai săi și avea de dus și divorțul de Kevin Federline.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, schimbare drastică de look. Adolescenta s-a ras pe cap și arată complet diferit

Un an mai târziu, Britney intra sub tutela conservatoare a tatălui ei

Britney Spears
Britney Spears s-a ras singură pe cap în 2007. / Foto: Profimedia

Astăzi în vârstă de 41 de ani, cea supranumită "prințesa muzicii pop" a notat în cartea ei și că, un an mai târziu de la acel moment, în 2008, când tatăl ei a preluat tutela conservatoare, viața ei s-a schimbat radical și nu a mai avut dreptul de a mai lua vreo decizie legată de propria viață. "Am fost făcută să înțeleg că acele zile s-au sfârșit. A trebuit să-mi las părul să crească și să intru din nou în formă. Trebuia să mă duc la culcare devreme și să iau orice medicamente mi se spunea să iau. Dacă criticile din presă despre corpul meu mi se păruseră dureroase, cele din partea tatălui meu au fost mult mai rele. Îmi spunea în repetate rânduri că sunt grasă și că trebuie să fac ceva în legătură cu asta", a mai povestit Britney Spears în volumul care se anunță a fi plin de dezvăluiri explozive.

 

 

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri